Съвети за коледни подаръци за мъже

съвети за подаръци за мъже

Съгласни ли сте с това, че много по трудно е да се избере подарък за мъж, отколкото за жена? Според мен определено е така. Всяка Коледа за мен е едно голямо предизвикателство. Истината е, че господата оценяват най-вече практичността на подаръцика, но от друга страна никой не би желал да подари за Коледа нещо изцяло практично. Всъщност като се позамислим малко, е възможно да се намерят неща, които да съчетават и полезност, и оригиналност. Точно такива съм подбрала за вас като съвети за коледни подаръци за мъже.

Подарък за приятел или съпруг

Една от най-разпространените тенденции сред мъжкото съсловие в последно време е завръщането към класическото бръснене. Със сигурност това е установил и вашият партньор, но може би все още вкъщи няма всички необходими продукти за това. Това е отличната възможност за вас! Подарете му например този луксозен комплект от сапун за бръснене, четка с косъмчета от язовец и самобръсначка от легендарната марка Captain Fawcett. Тъй като той едва ли би си купил сам такова бижу.

И обратно- ако в дома си имате мъж с брада, който я поддържа, препоръчвам олио, четка или гребен за брада на една и съща марка или наистина красивият комплект с натурални сапуни и четка за брада на Zew.

Подарък за приятел или съпруг
Бъдете смели тази година и при покупката на аромати и купете нещо малко по-различно. Подаръкът за Коледа за партньора би трябвало да бъде нещо малко по-различно от това, което той обичайно използва през останалото време от годината. Изненадайте го... Според мен най-добрият и подходящ подарък за Коледа са нишовите парфюми. Тази година изключително актуални са унисекс парфюмите. Изберете някой унисекс нишов парфюм, който да харесва и на вас и по този начин можете да го изпозлвате заедно с партньора си и въпреки това ще ухаете винаги различно.И това като цяло е (уни) секси.

нишови парфюми

Моят съвет: Хамелеонът сред ароматите, който винаги променя аромата си върху вашата кожа Escentric Molecules Molecule 01, или леко "пънкарският" парфюм Comme Des Garcons Wonderoud.

Подарък за татко и за дядо

Съветът ми тази година за подарък за татковците е чисто практически и мисля ,че би ги зарадвал много. И не само тях- партньорките им също. Това е новият уред на Philips- тример за брада с всмукваща фукция (!) Philips Beardtrimmer Series 7000 BT7210/15. Според мен този уред е супер подарък и за татко, може би и за дядо, защото когато подстригват брадите си, по тях няма да остане нито едно паднало косъмче. Нещо повече- има 20 различни настройки за дължина, а зареден издържа 75 минути.

Ако вашите татко или дядо нямат бради, тогава им подарете една от звуковите четки за зъби. Те са характерни с това, че почистват зъбите не само чрез движението на главата, но и с бързото вибриране на косъмчетата, като благодарение на това са деликатни към венците. Миналата година аз купих за баща си такава четка и трябва да отбележа, че  никакъв друг подарък до сега не е бил толкова подходящ колкото този. Ето защо тази година ще го купя и за дядо си.

комплекти

Ако искате да заложите на сигурността, тогава най-добре купете парфюм. Парфюмът винаги е актуален, с него няма да сгрешите. Лично аз мисля, че бащата и дядото заслужават малко повече, затова бих купила някой подаръчен комплект. Спомнете си кой парфюм използват или някога им е харесвал и този път ги зарадвайте с дезодорант, вода за след бръснене или душ-гел със същия аромат. Ако никак не сте сигурни в избора си, купете подаръчен комплект, който не е с аромат, но пък е изключително практичен. Подаръчният комплект от пълнещи мини флакони Travalo Classic според мен е подаръкът, с който със сигурност ще уцелите десетката. Освен това е отличен подарък за свекъра, който не познавате чак толкова добре.

Подарък за вашия брат или приятел

Да купите подарък ,който наистина би зарадвал ваш приятел или брат ви, е наистина трудоемко, но пък не е невъзможно.
Брат ви или приятелят ви обичат футбола? Ако да, тогава навярно са фенове или на Real Madrid, или на Barcа. При това положение и за двамата имам отличен съвет за подарък- подаръчен комплект с тоалетна вода и дезодорант Real Madrid или FC Barcelona.

футбол

Може би пък са почитатели на скъпите коли, но все още не са спестили средства за такъв автомобил? Могат да започнат от парфюмите. Ferrari, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Jaguar, Mustang? Достатъчно е само да изберете от парфюмите на славните марки автомобили, предоставяме ви огромен избор от тях.

автомобили

Брат ви или приятелят ви имат определен стил и държат на него? Добре тогава, изберете им парфюм от някой световноизвестен дизайнер. Като например: Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent или Michael Kors?

Подаръци за момчета

Имате по-малък брат, племенник или желаете да купите подарък за сина на вашата приятелка?
Моите съвети тогава са безкрайно много. Тази година аз определено ще купя за подарък на сина на моята приятелка душ-гел Stormtrooper, за да му бъде забавно във ваната. От тези с мотиви от "Star Wars" имаме много повече. Също с мотиви Spiderman, Миньоните, Angry Birds или Cars.

междузвездни войни

Надявам се, че поне малко ви насочих към подходящите подаръци тази година за Коледа, и ви доказах, че и в онлайн-магазин за парфюмерия и козметика е възможно да се изберат подаръци за Коледа за мъже.

Теодора, notino.bg