Съвършен загар само до няколко минути!

Всяка година ли се чудите как най-бързо да се сдобиете с бронзов загар? Възможностите са няколко, но според мен най-добрият вариант е изкуственият тен, придобит с помощта на автобронзиращи продукти. На първо място- не вреди на здравето за разлика от солариума, или при излагане на тялото под първите пролетни слънчеви лъчи (вредно е особено след зимата, когато кожата е все още неподготвена и е уязвима на излагане на слънце). На второ място- не отнема много време. С нанасянето на автобронзиращи продукти ще се справите лесно у дома в банята, а резултатът е определено много по-естествен от този на солариума. Трябва обаче да разполагате с правилните продукти за изкуствен тен и да умеете да ги нанасяте правилно.

автобронзанти St. Tropez

St. Tropez- повече от 50 престижни награди

St. Tropez е може би на-често спряганата марка, що се отнася до продуктите за изкуствен тен и то в положителен смисъл. Кой я препоръчва и използва? Редактори на лайфстайл списания, известни личности, стилисти и визажисти. Това е една от най-използваните марки на модните подиуми, защото успява да създаде съвършен загар на кожата на моделките само за няколко минути. Освен професионалисти, марката може да се използва и от „простосмъртните“, каквито сте вие или аз самата.Това илюстрира факта, че на всеки 15 секунди се продава един продукт на St. Tropez! Още повече, че за последните две години, марката е оценена с повече от 50 престижни награди за красота.

cz big st tropez ceny

Сред предложенията на St. Tropez ще откриете комплексна грижа за изкуствен тен-от пилинг-продукти, които ще подготвят кожата ви за нанасянето на автобронзиращия продукт, през апликатори, до кремове за изкуствен загар, пяни или спрейове. Можете да изберете и интензивността на тена, в зависимост от това дали харесвате само лек бронзов оттенък или копнеете за интензивен кафяв загар.Това, което винаги е най-важно обаче, е спазването на правилния начин на нанасяне, за да постигнете равномерен тен на кожата без петна и за дълготрайност на самия тен.

Правилен начин:

1. 24 часа преди планираното нансяне на автобронзиращия продукт е добре да се използва пилинг, след което кожата да се хидратира.

2. Непосредствено преди нанасянето, вашата кожа трябва да бъде идеално чиста и суха.

3. След това използвайте някакво хидратиращо мляко или крем за лактите, коленете, глезените, ходилата  и други  по-сухи части на тялото си, за да се избегне прекомерното усвояване на продукта за изкуствен тен.

4. Изстискайте от автобронзиращата пяна St. Tropez върху апликатора, добре я разнесете върху него и с кръгови движения втрийте идеално в кожата на тялото. Какво количество пяна да използваме? Две натискания на помпичката на ръка и четири на крак.

5. Изчакайте, докато пяната се абсорбира и се облечете. Старайте се поне следващите четири часа да не се изпотите и да не мокрите кожата.

6. За по-интензивен загар можете да повторите процедурата няколко пъти в седмицата.

 Яница, козметичка