Трябва да притежаватe страхотната червена колекция червила и лакове L'Oréal Paris!

Сезонът на виенските балове започва, а с него идва възможността да се запознаем с тенденциите на грима. Вечерният грим за бала директно призовава за смели цветове и ако посегне към класиката,  със сигурност няма да сбъркате. Такива са класически червени устни. Червените  устни никога не излизат от мода, те са секси, никога с тях няма да останете незабелязани, още повече че подхождат  на почти всяка жена - просто трябва да бъдете  в състояние избере най-подходящия нюанс на червилото и качество, с които трябва да сте в състояние да се справите  добре. Ако искате вашия стил да бъде съвършен, то червилото трябва да е в същия нюанс, като лака за нокти. Затова марка L'Oréal Paris е създала доста невероятни цветове за червила и лакове за нокти с колекцията  Color Riche Pure Red, от които със сигурност ще избере най-подходящия нюанс за вас. И тогава  можете  смело да ги носите не само вечерта, но и през деня.

L'Oréal Paris

Тази ексклузивна колекция, създадена от експерти от L'Oréal Paris, заедно с екип от звезди като  Дженифър Лопес, Джулиан Мур, Фрейда Пинто, Даунцен Крус, Ева Лонгория и Блейк Лайвли. Резултатът от това сътрудничество е шест невероятни  червени  червила  и пет лака  за нокти. Това, което прави голямо впечатление са цветовете - наистина прекрасни и забележителни и всяка жена ще може да избере своя цвят, което е и сред основните цели на L'Oréal Paris. Правилният избор на подходящия нюанс на червилото се основава на цвета на кожата, така че L'Oréal Paris  са посланици и представляват  различните типове жени. Светлата кожа  на Джулиан Мур е подходяща за по-лек грим, жените тип Дженифър Лопес ще изглеждат невероятно с кралско червено и по-тъмно  за Ева Лонгория, тип  бордо. Уверете се, че не забравяйте да изберете между тях и вас. Червила имат голяма  текстура, лесни са за нанасяне, имат доста добра издръжливост, но отново, трябва да подчертая, че най-добрите , са тези цветове , с който  устните изглеждат наистина невероятни.

Червилото е префектно допълнение към червения килим, а лака за нокти, чиито цветове също са много специфични и оригинални само подчертават Вашият съил.   Можете да избирате от много разнообразна гама, с участието  например, на доматено червено, рубинен нюанс от JLO, което се подчертава от много фин, почти неузнаваем, блясък. Блясъка на нокти е в стил  Фрейда Пинто. Този блясък е може би най-видима от цялата колекция. Лаковете идеално се нанасят, имат  доста широка четка, с която прилагането е просто и бързо. За едни  наистина интензивни цветове може да приложите два слоя, но дори и един  изглежда добре и не създава нежелани ивици по ноктите. Супер е фактът, че цветът след едно приложение се различава от цвета след  две, но двата варианта изглеждат страхотни. Лакът изсъхва много бързо и, освен това,цветовете са изключително смели. Тези нюанси са сред най-добрите, които познавам. Всъщност, цялата тази колекция мога  само да я препоръчам!