РЕЦЕНЗИЯ: Подгответе за лятото и вашите ходила – време е!

Въпреки че сме наясно с факта, че ходилата са може би най-напрегнатите части от тялото, ние  почти винаги пренебрегваме за тях. С ръка на сърцето - поверената грижа към ходилата е на половината на тази за кожата на лицето или тялото нали?... Това е грешка. Необходимо е малко и ходилата ви ще изглеждат не само перфектно, но вашата загриженост за тях ще бъде възнаградена и те ще ви "служат" много по-добре!

ходила

Аз лично, най-голямо доверие имам в професионалистите в областта на грижата за ходилата - марка Scholl. Вече съм използвала някои от техните продукти и смело мога да заявя,че не съм останала разочарована. Заедно с лятото идва и моментът, в който трябва да повишим грижата към кожата на ходилата - да се възстанови след зимата, и да се грижим за това ходилата ни да изглеждат отлично. Защото дори най-красивите отворени, летни обувки не изглеждат добре, ако в тях не обуем перфектно изглеждащи крака. Ето заради това, реших да опитам няколко продукта на "Scholl" и да избера от тях, тези които смело да ви препоръчам, за да се потготвите за лятото.Време е !

Отървете се от сухата и втвърдена кожа!

Първо, необходимо е да се отървете от сухата и втвърдена кожа на петите и то наистина идеално. Можете да отидете на педикюр или да опитате сами у дома. Аз избрах втория вариант, защото не ми се ходи особено на педикюр- мързеливичка съм, нямам време и честно казано нямам желанието редовно да "хвърлям пари". Затова реших да опитам електрическата пила за пети Scholl Foot Smooth Velvet. Бях много любопитна да видя дали всичко е толкова гладко, колкото показват на рекламата. И беше изненадващо! Трябва да подчертая няколко различни предимства - първо работи на сухо, така че не губете времето си да накисвате краката (като за педикюр). Второ - не е необходимо да хабите никакви усилия - просто пуснете пилата свободно по петите и твърдата и суха кожа изчезва! Не е нуждо да натискате - дори и да го направите, пилата просто ще спре сама. Действително, само за няколко минути ще имате идеално гладки ходила. И трето-почистването и поддръжката на устройството са прости. След употреба е необходимо да отделите главата и да я изплакнете с вода. И страхотен бону с- имате възможността да закупите резервни глави за пилата в опаковка от два броя на чудесна цена. Така че от сега нататък, краката ви могат да са толкова гладки, колкото вие самите искате от тях.

Освен електрическата пила за нокти, препоръчвам още два продукта, от които останах изключително доволна. Интензивният серум Scholl Velvet Smooth е идеален за нанасяне след употреба на пилата или след баня. Достатъчно е само малко количество, което да втриете с масажни движения в кожата на  краката си. Невероятно е как този интензивен серум хидратира (сухата кожа по ходилата моментално изчезва) и едновременно с това попива бързо, така че не е необходимо да чакате.

Също така, препоръчвам есенциалния хидратиращ крем Scholl Velvet Smooth, който не действа толкова интензивно като серума, но по същият начин хидратира вашите ходила само за няколко секунди. Той има невероятно лека консистенция, която е много приятна и се абсорбира за минута! Искам да подчертая и прекрасния аромат на двата продукта, който е "черешката на тортата". За себе си мога да кажа, че никога не съм била по-доволна от продукти с насочена грижа към ходилата, както сега от невероятните продукти на Scholl!

Яница