РЕЦЕНЗИЯ: Петте най-добри спирали на привлекателна цена!

Спиралата е може би най-популярният и най-широко използваният грим и да намерите  най-подходящата  не е лесно, особено в морето от нови, които се появяват на пазара. С гарантирано качество са легендарните Lancôme Hypnose и спирала от Helena Rubinstein. Но коя от тях е по изгодна? Има, сред тях наистина добри?  Избрах пет спирали, които аз бях щастлива да пробвам, защото  траят дълго време, не разделят  миглите и споделят една невероятна особеност много са изгодни.

спирали

Спиралa за удължаване и сгъстяване на миглите  L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black

Тази спирала е моятa тайна. Открих я  преди много години и аз все още се връщам към нея. Тя  има наистина страхотна  гумена четка, която е много гъста, така миглите Ви са красиви, разделени и с обем.  Ако искате да имате по-дебели мигли е необходимо да приложите повече слоеве. Така че, когато излезете през нощта , мога да Ви уверя , че тази спирала ще Ви даде наистина дълги и гъсти мигли. Спиралата  не залепва, не прави бучки, не се размазва и издържа дълго време. И на страхотна цена - за мен това е спирала номер едно.

Спирала  за дълги и пълни мигли Maybelline Lash Sensational

Тази спирала от Maybelline е новост. Това, което я прави  специална е нейната четката,  която е пластмасова, огъната и съдържа общо 10 реда от снопчета, които са така разположени, че покриват всички мигли и не се слепват.  Спиралата се прилага много добре, но благодарение на формата си  прави миглите повдигнати и с повече обем.. Цветът е наситен черен и доста силен, така че само един слой и миглите са напълно осветени. Спиралата е дълготрайна и изсъхва бързо. Опитайте я!

Спирала  Rimmel Lash Accelerator Endless

Тази спирала, за разлика от другите, които аз препоръчвам, обещава по-плътни и удължени мигли. Това е вярно. Миглите са напълно покрити  - по-дълги са и по-обемни. Имах чувството, че тази спирала удължите миглите завинаги. Нейна слабост е това, че не прави много голям обем. Ако ще правите два или три слоя (за  мен лично, две е повече от достатъчно), а след това не се притеснявайте изобщо, че миглите Ви ще бъдат слепени, напротив, те са добре разделени. Друго предимство на тази спирала е опаковката и, която е изключително добре с тази спирала. Така че, ако искате да имате красиви мигли, това е правилният избор!

Спирала  за обем Max Factor 2000 Calorie

Спиралата  Max Factor 2000 Calorie отдавна е сред най-популярните спирали  на пазара. Я Благодарна съм на моя колжека, която ме накара да я опитам. И така  - тази спирала е страхотна. Тя има сензационна  четка, която е толкова гъста, че наистина  подчертава  миглите. Цветът е доста тъмен, така миглите са подчертани, точно толкова е необходим. Когато я нанасяте, са необходими само два или три слоя,които издържат цял ден. Спиралата я има и в кафяв вариант. И това, което е най-важното за нея е цената. Достъпна е.  

Симона