РЕЦЕНЗИЯ: Насладете се на качество на отлични цени!

Gabriella Salvete е една от най-продаваните козметични марки на чешкия пазар.Традицията й започва през 1990 г, когато е основана. Голямото предимство на марката е ценовата й политика- на наистина ниска цена можете да си купите доста добро качество. Разбира се, не очаквайте чудеса за няколко лева, но трябва да отбележим,че качеството на козметиката, надхвърля цената й. И така, нека разгледаме продуктите на "Grabriella Salvete", които съм изпробвала.

декоративна козметика

 

 Лак за нокти Gabriella Salvete Nail Enamel

Това, което трябва да похваля на първо място, е изключително голямото разнообразие от наистина интересни нюанси, в които лакът се предлага, както и фактът, че тази колекция е обогатена с блясък и светлоотразителни частици. Убедете се сами. Друг плюс на страхотна цена е обемът (по-специално, че лаковете са доста големи - 11 мл.). Що се отнася до нанасянето, оценявам и четчицата с оптимален размер, с която нанасянето на лака става много лесно. Покриващите способности на продукта  за съжаление не са най-добрите, необходимо е да се нанесат два или три пласта. Но от друга страна, лакът засъхва доста бързо и най-важното, че издържа за дълго време - няма да правите никакви корекции по лака и ноктите си в продължение на няколко дни!

 

                     Укрепващ лак за нокти с калций Gabriella Salvete Nail Care

Този укрепващ лак за нокти съдържа калций, така че подсилва отслабените нокти. Аз като цяло имам доста проблеми с ноктите - нацепват се и се чупят. Трябва да кажа, че след продължителна употреба, нацепването видимо намаля, но за съжаление не престанаха да се чупят. Въпреки това, аз по рождение имам меки нокти, така че може да е поради тази причина. Лакът изглежда добре и не е необходимо да нанасяте друг класически лак върху него, така че защо да не го използвате за известно време? Особено, когато действа добре на ноктите, поне против нацепването им.

 

                       Молив за очи Gabriella Salvete Automatic Eyeliner

Свикнала съм да използвам течна очна линия, така че за мен това е малка промяна. Трябва да отбележа, че леко страдах при гримиране, защото не се нанася  много добре, но когато полагах повече усилия, като цяло бях доволна от резултата. Освен това, моливът издържа през целия ден, което аз много оценявам. Този молив за очи можете да използвате и като сенки за очи, защото е достатъчно мек. И пак да подчертая - нюансите са невероятни! Изненадващо добре изглежда синкавия оттенък 21 или телесния цвят 23. Започнете пролетта като замените мрачните тъмни очни линии с цветни...

 

Спирала за обем и извиване на мигли Gabriella Salvete Panoramico Curling

Тази спирала за обем и извиване на миглите е новия продукт на "Gabriella Salvete". Ако трябва да съм честна, спиралата най-вече удължава миглите.Но пък за това-наистина удивително. Това много ме развълнува. На обема на миглите действа стандартно, а що се отнася до извиването, там резултатът също е посредствен. Ако нанесете спирала сутринта,към вечерта тя  вече се рони лесно, но ако отидете на парти, то това е правилният избор- няма да се разрони и както вече казах, доста ще удължи миглите Ви. Освен това, спиралата е доста тъмна, така че очите са изразително подчертани. Като се има предвид, че не е скъпа (под 20 лв.), аз най-вероятно пак ще си купя.

Петя