Рецензии: Най-добрите спирали и гелове за вежди

gel_i_spirala_za_vejdi

Убедени ли сте, че ще ви бъдат достатъчни само огледалцето и пинсетата, съдържащи се, например, в комплекта Notino Joy Collection, или дълбоко в себе си усещате, че грижата за веждите ще изисква нещо повече? Ако и за вас важи вариант номер две, със сигурност ще оцените факта, че събрахме за вас рецензии за най-добрите спирали и гелове за вежди. Освен това ще ви издадем кои тенденции в оформянето на веждите не трябва да пропускате тази година.

Тенденции при веждите през 2021 година

  • Гъстите вежди продължават да са номер едно: Харесвате естествения гъст и небрежно елегантен вид на веждите? Тогава изберете този горещ тренд. Може и да сте го виждали на модните ревюта миналата година, но бъдете сигурни, че и през тази ще уцелите десетката с него.
  • Сресани вежди: Тук изглежда има леко „забавяне“ на тенденцията по цял свят, но диагонално сресаните вежди от 2020 година ловко се промъкват сред модните трендове и днес.
  • По-доброто „аз“ на вашите вежди: Най-силната тенденция в света на красотата за 2021 година е непринудеността. Затова няма да сгрешите, ако само леко придадете форма на веждите си. Без екстремни текстури. Без прекалено оформяне.
  • Различни текстури: Дразни ли ви това, че след като срешете веждите си, между отделните косъмчета прозира кожата? Имаме добра новина за вас. Защото точно сега е назрял моментът да спечелите тази битка чрез интересни редувания на текстури…
  • Не разчитайте само на моливи и пудри: Цялата 2021 година се носи основно на вълната на спирали и фиксиращи гелове за мигли.

Кога да изберем безцветен гел за вежди

Ако веждите ви по принцип изглеждат добре откъдето и да ги погледнете, значи за щастие единственото, от което имате нужда, е безцветен гел за вежди. Също както лакът за коса, гелът гарантира, че веждите ви ще запазят мечтаната си форма през целия ден.

Защо да изберем цветни гел спирали за вежди

Естествените ви вежди не са перфектни? Никакъв проблем. Запълнете празните места с молив или пудра за вежди. Само не забравяйте да подчертаете текстурата с тониран гел за вежди. Имате колебания между два нюанса при избора си? Винаги избирайте по-светлия, прекалено тъмните вежди изглеждат неестествени и „твърди“.

Рецензии за топ гелове и спирали за вежди

Коя от тенденциите за оформяне на веждите ви спечели? Независимо дали ще ви е необходим само прозрачен гел за вежди, или ще потърсите цветен такъв, не ни остава нищо друго, освен да ви представим рецензиите за най-добрите продукти.

gel_i_spirala_za_vejdi

Estée Lauder Brow Now

Когато говорим за гелове и спирали, съм опитала наистина много. Страшно ми харесва трендът на подстриганите вежди, сресани нагоре, затова за мен фиксирането е изключително важно. Бих определила Estée Lauder Brow Now по-скоро като спирала, отколкото като гел, най-вече защото доста оцветява веждите, така че трябва да прецените цвета, преди да купите. Тъй като веждите ми са тъмнокафяви, цветът ми подхожда много. Фиксирането наистина работи и в сравнение с други гелове ми харесва това, че косъмчетата не падат като от „лепило“, а поддържат през цялото време естествения си вид.

Наталия Хр.

gel_i_spirala_za_vejdi

Clinique Just Browsing Brush-On Styling Mousse

Гелът за вежди Clinique Just Browsing, който използвам в нюанс blonde, е страхотен за финално оформяне, за да останат косъмчетата ви там, където искате да бъдат. Консистенцията е т. нар. „mousse“, благодарение на което с продукта се работи много приятно, тъй като формата е нежна и лека. Не усещате дебел слой върху веждите си, а в същото време резултатът изглежда невероятно. Страшно съм доволна! :-)

Дарина П.

gel_i_spirala_za_vejdi

Lancôme Sourcils Styler

Lancôme Sourcils Styler ме изненада с издържливостта и лесното нанасяне. За жалост избрах прекалено светъл нюанс и трябваше да използвам спирала за вежди, за да изравня разликата. Гелът прекрасно оцвети косъмчетата с помощта на апликатора, който прави страхотни фини линии.

Ина Р.

gel_i_spirala_za_vejdi

Gosh Defining Brow Gel

Преди използвах безцветни гелове, затова бях доста любопитна как ще ми се получи с гел, съдържащ пигмент. За радост нанасянето беше изключително лесно, отне ми няколко секунди и всеки ще се справи с него. Върху веждите попадна точното количество боя, което после прекрасно разресах благодарение на практичната четчица. Gosh Defining Brow Gel може да се нанася директно върху веждите, за обикновен ежедневен вид, а можете да го използвате и за подчертаване, като си помогнете и с молив, ако оформяте вечерен грим. Препоръчвам го с две ръце.

Стефани Т.

gel_i_spirala_za_vejdi

NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara

Да намериш най-добрата спирала за вежди си е трудна работа – но тази отговаря на всичките ми очаквания. NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara поддържа добре формата на веждите, върху четката няма прекалено много продукт, така че наистина оцветява само косъмчетата на веждите, а не всичко около тях. Може да се използва и за дозапълване на веждите, което наистина оценявам (достатъчно е да хванете четчицата и да дорисувате косъмчетата, които липсват). И в края на деня веждите запазват формата си и не се размазват/разтичат. Ето защо съм много доволна като цяло. :-)

Биляна Д.

gel_i_spirala_za_vejdi

Max Factor Brow Revival

Признавам, че нямах никакъв опит с такъв тип апликатор. Затова бях малко нервна, но нанасянето на спиралата за вежди Max Factor Brow Revival за щастие беше толкова лесно, че бързо го схванах и се справих. В началото леко отърквах четчицата в гърлото на шишенцето, за да махна част от голямото количество продукт по апликатора. Пигментът засъхва чудесно, но веждите не стават твърди и не се слепват. Това, което за мен е най-доброто обаче, е фактът, че успях да придам форма на тази част от веждите, където имам достатъчно косъмчета, а едновременно с това запълних естествено местата, където не ми растат толкова.

Анна С.

След като прочетохте рецензиите за вас със сигурност няма да е проблем да изберете идеалната спирала или най-добрия гел за вежди. И не забравяйте – цялостният безупречен вид зависи единствено от правилно избрания нюанс, с който подчертавате веждите си.