Приказна Lolita Lempicka

Очарователната дамска парфюмерия Lolita Lempicka от френската дизайнерка Лолита Лемпика символизира младост, невинност и любов. Още с първото вдишване, аромата поражда спомени   за романтична среща, свързана с треперещи колене, сърцебиене и сладък вкус от целувката на устните.

Приказна Lolita Lempicka

Ексклузивният дамски парфюм Lolita Lempicka има способността да говори на сърцето и душата на всички жени. Парфюмът крие голям брой символи, момичешки тайни мечти, планове и идеи за любовта. Ароматът Lolita Lempicka ще привлича и вълнува със своите уникални контрасти и преход от въображаемия свят на едно малко момиче в първото пробуждане за истински емоции и желания. Внимателно подбраните есенции в аромата са точно като приказка със щастлив край.

Жена, която използва този аромат, вярва в любовта на живота си и за да вземе важни житейски решения се ръководи преди всичко от сърцето си. Нейният естествен чар и чиста красота се превръщат в магнит за всички наоколо. Тя обича модата, елегантността и може да намери истинска красота във всеки един детайл.

Черпете енергия от природата и се разхождайте боси в утринната роса. Уникалният аромат Lolita Lempicka отваря освежаващи нотки на анасон и завладяващ бръшлян. В сърцето на аромата ще откриете същността на деликатни виолетки, очарователен ирис очарователен и сладко женско биле.

Упойващите и вълнуващи флорални есенции след това се заменят с тонка боб, очарователна ванилия и печени бадеми. Ароматът е изпълнен с мистерия и изкушение. Идеално Ви припомня сладките моменти на любов и романтика.

Този неповторим аромат е подходящ като допълнение за романтична среща.

Неговите чисти тонове перфектно Ви освежават особено през пролетните и летните месеци. Ароматът Lolita Lempicka е създаден за всеки Ваш незабравим ден. Флаконът на парфюма  е толкова уникален, колкото на самият аромат. Формата на ябълки е типична за марката Loplita Lempicka. Ароматите във формата на сърце символизират удовлетворение на желанието.

Парфюмът е много интимен и женствен. Синият стъклен флакон е със златни букви и позлатена капачка, който веднага ще Ви заплени. Парфюмът Lolita Lempicka е перфектен във всеки детайл. Ароматът ще Ви изненада със своята изключителна женственост и изтънченост. Парфюмът е като една хапка от ябълка, който ще отвори вратата към света на сънищата Ви за да разкрие всички тайни на желанията.