Първите нови парфюми за 2014 год.

Кои нови парфюми бяха лансирани на пазара тази година като първи?


Предложението е действително разнообразно!

Със сигурност ще бъдат зарадвани както романтичните жени, обичащи леките свежи аромати, така и страстните дами, които обичат да провокират. Няма да липсват нито парфюми пълни с екзотика и сладки плодове, които са изключително подходящи за идните слънчеви дни! Един сред пръвите тазгодишни нови продукти е дамският парфюм Chloé See By Chloé Eau Fraiche, напомнящ следобедна разходка из разцъфтяла ябълкова градина. Този парфюм е изключително ефирен и уникалната комбинация от хиацинт, жасмин и ябълков цвят ще ви плени мигновено.  Ароматът сполучливо върви в следите на своята предшественичка от миналата година See By Chloé и пордължава историята на непосредствената радост от магията на момента, който изживявате. Новата Chloé See By Chloé Eau Fraiche е по-поетичен и по-нежен вариант на популярния аромат, който ще превърне тазгодишната пролет и лято в приятно изиживяване!

парфюми нови пазар 2014 год.


 
Следващият ексклузивен нов продукт за 2014 год. е дамският парфюм Calvin Klein CK One Red Edition for Woman, който ще ви изненада със своята оригиналност и вълнуващ аромат. Това ухание е вдъхновено от бурен нощен купон, на който се наслаждавате с вашите приятели.  Парфюмът укрива напрежение, вълнение и свежест. С този аромат ще се чувствате при всички обстоятелства изключително привлекателна и секси! Пленителните флорални нотки допълва аромат на пъпеш и страстен мускус. Уникалният парфюм Calvin Klein CK One Red Edition for Woman се предлага и отличен мъжки вариант Calvin Klein CK One Red Edition for Men. Той е подходящ за уверен мъж, който желае да се наслаждава на живота. Парфюмът е подходящ за вечерна употреба, например на парти с приятели. 

ck on red


 
Обичате ли уханието на истинската екзотика?


В такъв случай точно вас ще заинтригува тазгодишният нов продукт от Escadа с атрактивно наименование  Born In Paradise, което в превод означава „Родена в рая“. Този невероятен парфюм мигновено ще ви пренесе направо в изгубения рай, където може да се наслаждавате на сладкото ухание на пъпеш и сочен ананас. Уникалният аромат на кокос в съчетание с точно накъсани ябълки ще събуди у вас истинска романтика и страст. Парфюмът е изключително подходящ за очакваните обляни в слънце дни и ще ви напомня истинската лятна атмосфера пълна с неочаквани приключения, изживявания и безкраен релакс.

escada


 
И следващият нов продукт, ексклузивният дамски аромат  Roberto Cavalli Exotica, ще ви отведе в екзотичните страни. Съблазнителното ухание на сладко манго и приятният аромат на листенца франджипани се съчетава с пленителното сандалово дърво, подчертаващо уникалното ухание на Екзотика! Този страстен нов продукт на  2014  год. е подходящ избор за всички млади жени, които са палави и обичат свежия аромат на плодове. Ярко розовият флакон на парфюма Roberto Cavalli Exotica  е напълнен до горе с аутентично ухание на лятото, съчетаващо крехката красота на екзотичните цветя и дивата свежест на сочните плодове.  

roberto cavali