Парфюм под Коледното дърво

най-добрите_мъжки_парфюми

Парфюмът е перфектният Коледен подарък за Вашите най-близки хора. Независимо дали искате да изненадате своята половинка, или пък майка, баща, брат или сестра, а може би просто приятел или колега – парфюмът е подарък, който би зарадвал всеки от тях за Коледа. Ако тази година сте изчерпали Коледните си идеи, то просто ни се доверете и вижте нашите предложения за най-добрите мъжки парфюми и разбира се най-предпочитаните дамски парфюми. Ще заложим само на бестселъри, които сме сигурни, че ще зарадват Вашите близки.

Ориенталски парфюми

За да Ви спестим търсенето в огромния ни асортимент сме подбрали за Вас няколко избрани бестселъра на дамски парфюми. Стартираме с неустоимия Jean Paul Gaultier Scandal By Night, за който можем да обобщим, че е един незабравим аромат. Ориенталският състав на този парфюм е подходящ за вечерни поводи и специални събития на силната и самоуверена жена.

Paco Rabanne Pure XS For Her също би зарадвал всяка дама, на която го подарите. Коя жена не би искала да открие под Коледното дърво това невероятно бижу? Отново ароматът е представител на ориенталските ухания за чувствената жена.

Обещахме Ви само подбрани бестселъри нали така? Безспорно Yves Saint Laurent Black Opium е едно от тях. Дамски парфюм, на който можете да разчитате да бъде страхотна изненада за Коледа. Подходящ за вечерни поводи, ориенталският зимен чар, който излъчва ще допълни всяка уверена в себе си жена.

Цветни, дървесни аромати

Друго предложение за дамски парфюм, който да поставите под Коледното дърво тази година е Burberry My Burberry. Свежият цветен състав на аромата разкрива усещане за лукс, откритост и вълнение.

Calvin Klein Women е следващият дамски парфюм, който можем да Ви посъветваме да изберете тази Коледа. Искрящ цветно- дървесен аромат, подходящ за ежедневието на модерната и стилна жена. Акорди на жасмин, магнолия и портокалов цвят разгръщат сърцевината на парфюма, превръщайки го в идеален представител за дамите, които са почитателки на цветните ухания.

Един от най-предпочитаните мъжки парфюми е дървесното ухание Paco Rabanne Invictus. Това е мъжки парфюм, който се отличава и се помни! Със сигурност е идеален представител за ароматен Коледен подарък.Още един дървесен мъжки парфюм - Lacoste L'Homme Lacoste. В състава на аромата се разгръщат и пикантни нотки на джинджифил и черен пипер, които допълват чара на парфюма. Подходящ за ежедневно ползване, Lacoste L'Homme Lacoste ще бъде страхотна Коледна изненада тази година.

Ако пък сте абсолютно сигурни, кой е любимият парфюм на Вашия близък човек, винаги може да разчитате на него! Зарадвайте любимите си хора с невероятен подарък парфюм, през най-хубавото време от годината!