НОВО Lancaster: 100 % защита от слънчеви лъчи

 

слънцезащитна грижа Lancaster

За марката Lancaster вече бях писала в началото на миналото лято, тъй като е една от най-качествените марки за слънцезащитна козметика на пазара. Нейните продукти изпълняват абсолютно всичко, което се очаква от една слънцезащитна козметика. Вече 70 години компанията е посветена на подробните изследвания на слънчевите лъчи и тяхното влияние върху процеса на стареене на кожата. Изключително важен фактор е това, че UV-лъчите представляват по-малко от 10% от слънчевите лъчи, на които сте изложени. А остатъка? Той се обуславя от инфрачервеното лъчение и видимата светлина. Заедно те образуват 90% от слънчевото лъчение, което прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и предизвика преждевременното й стареене. Проблемът е, че не всяка слънцезащитна козметика успява да ни защити от всичките 100% слънчеви лъчи, което е много лошо. Поради тази причина в лабораториите на Lancaster е разработена специална технология „Full Light“, която доказано ни защитава на 100%.

Още по-висока защита от слънцето

Новите серии продукти Lancaster Sun Beauty и Lancaster Sun Control са създадени на основата на именно тази „Full Light“ технология, благодарение на което имат невероятно предимство спрямо останалите слънцезащитни козметични продукти. Те се фокусират върху целия спектър на светлината, т.е. UV + UVB +ВИДИМА СВЕТЛИНА+ ИНФРАЧЕРВЕНО лъчение и с това предпазват перфектно нашата кожа.

Lancaster Sun Control

Как ни вредят слънчевите лъчи?

• UVB- лъчите са отговорни за потъмняването на кожата, в по-лошия случай- за изгарянето на кожата

• UVA- лъчите ускоряват процеса на стареене на кожата и нарушават баланса на кожните клетки

• инфрачервените лъчи увреждат кожните колагенови и еластинови влакна, което в дългосрочен план води до намаляване еластичността на кожата.

• видимата светлина е създател на свободните радикали, които действат в най-дълбоките слоеве на кожата, което от своя страна допринася за ускоряване на стареенето й.

Ето защо целта на марката Lancaster е да се създаде комплексна система, която едновременно поглъща, отразява и неутрализира различните вълни на светлинния спектър и така да намали вредното им въздействие върху кожата. Тази цел е постигната с възникването на сериите Sun Beauty и Sun Control, които се фокусират върху целия светлинен спектър и с тях можете да  защитите кожата си от слънцето до максималната възможна степен.

Защитете и косата си!

Случвало ли ви се е през есента да забележите косата си значително отслабена и безжизнена? През лятото тя страда екстремно. Това е заради слънчевото лъчение, солената и хлорирана вода- всички тези фактори отслабват прекомерно нашата коса. Поради този факт, марката Lancaster представи на пазара нов регенериращ серум на базата на масло за коса увредена от слънце, хлор и солна вода Sun Beauty Multi-repairing Oil Serum, който мигновено действа на косата и я съживява до минута. Съдържа единствено ценни масла, които имат чудодейни ефекти. Аргановото масло подхранва и хидратира косъма. Маслото от инка инчи обгръща косъма и предотвратява цъфтежа му. Нанася се на суха или мокра коса, бързо попива и се усеща приятно. Ползвайте го през лятото и ще видите, че косата ви ще си остане здрава, силна, лъскава и подхранена.

Lancaster Sun Beauty Hair

Не е нужно да ходите на почивка, достатъчно е само да се напарфюмирате

Марката Lancaster освен слънцезащитна грижа, тази година носи и още една гореща лятна новина. Аромат, който ви пренася до някой слънчев екзотичен плаж. Дамската тоалетна вода Lancaster Le Parfum Solaire е вдъхновена от типичния аромат на слънцезащитните продукти Lancaster.

Класическите парфюми не са удачни за употреба, ако се подготвяте за летния си тен. С този аромат обаче няма да имате никакви грижи ,когато го носите под слънцето. Композицията под названието Lancaster Parfum Solaire е сътворена от парфюмериста Кристиан Плос. Главата на парфюма създават иланг-илангът, цветчетата момина сълза и портокаловата есенция. Кожата се потапя в енергизиращата свежест на белите цветя. Букетът от канела, зюмбюл, жасмин и розови листенца след това обгръща парфюма в нежен и изключително женствен воал. Накрая в тази своеобразна игра се включват копринените нотки на белия мускус и хелиотропа. Този ефект на втора кожа се засилва от пудровата виолетка и дървесните акорди. Пробвайте този парфюм, неговият аромат ще омае както вас, така и вашето обкръжение.

Lancaster Parfum Solaire

 Емилия, notino.bg