НОВО: Истински моден хит – най-голямата концентрация на блестящи частици по устните Ви!

Блестящите частици  са подходящи предимно за светлия грим. Блестящите лакове за нокти, сенки за очи и гланцове за устни са козметичен хит вече няколко години. Неотдавна козметичният пазар бива разтърсен от горещ, нов хит, наречен Glitter Lips. Истинската концентрация блестящи частици озарява устните ви както нищо досега. Ето защо, тази новина буквално "наводнява" чуждестранните модни блогове, омагьосва световни знаменитости и сега идва право при нас! За какво става дума? Glitter Lips е специален дълготраен гланц за устни, който буквално ще обсипе вашите устни с хиляди мини блестящи частици, които ще блестят страхотно! Когато за първи път узнах за този продукт не вярвах, че може да се постигне такъв резултат като на снимката от рекламната брошура. Необходимо е да потвърдя, че резултатът наистина беше на лице - само че отнема малко повече време от ежедневното нанасяне на грим, с което съм свикнала.

Glitter Lips

Нанасяне:

Всяка кутийка  Glitter Lips съдържа специално лепило, което прилича на малък гланц за устни, опаковка от бляскави частици и четчица-апликатор. Нанасянето е много лесно, но както казах, трябва да бъде бързо, за да не засъхне лепилото още преди да сте нанесли блестящите частици. Така че аз препоръчвам да намажете долната устна и веднага след това да нанесете частиците. Въпреки, че разполагате със специална четчица-апликатор, препоръчвам да нанасяте с пръсти, защото става много по-бързо. След това повторете същото и с горната устна. Изобщо не бива да се притеснявате от това, че блестящите частици ще блестят навсякъде, а не само върху вашите устни. Просто вземете памучен тампон, напоете го с крем и отстранете излишното количество само за няколко секунди.

glitter lips foto

Полученият ефект

Всъщност, останах много приятно изненадана, как изглежда Glitter Lips върху устните ми. Имах достатъчно опасения, че ще изглеждат неестествено, ще блестят фрапиращо неприятно, и че излизайки навън с този грим ще ми е необходим солиден кураж (който нямам ). В никакъв случай! Устните ми изглеждаха фантастично! Вярно е, че аз опитах по-светлите нюанси, но съм сигурна, че дори и по-тъмните ще изглеждат страхотно. И това, което е напълно неочаквано, е невероятната трайност на Glitter Lips! Блестящите частици издържат много дълго (дори и през нощта). Идва времето на летните партита и мисля, че няма по-добра възможност от къде да си набавите Glitter Lips. Подсилете индивидуалния си стил и със сигурност ще блестите! Само че побързайте, защото мисля, че скоро Glitter Lips  няма да са вече горещ, нов хит, а по-скоро парти-класика. Така че се измъкнете от тълпата с ослепителни блестящи устни сега! Можете да избирате между няколко различни цвята, разгледайте ги.

 Елена