Нова сладка любов от Кети Пери

Katy Perry Mad Love

Влюбени ли сtе лудо в момента? До такава степен, че по цял ден усмивката не изчезва от лицето ви и сте постоянно в отлично настроение? Не можете да се наситите на обекта на своите чувства и ви се струва, че всичко, което прави той е невероятно сладко? Ако да, тогава ви предлагаме перфектния парфюм, който представя вашето свежо влюбване под формата на ароматна течност.

Mad love е най-новото парфюмно творение на световноизвестната певица и композиторка Katy Perry, която вече има няколко успешни парфюма зад гърба си като например плодово-цветния Killer Queen. Най-новият аромат излиза на бял свят в началото на тази година и може би не е за учудване, че е на тематика-луда любов, точно такава, каквато в момента изживява певицата с актьора Орландо Блум.

В началото на споменатия аромат ще почувствате ябълково сорбе, последвано от плодовата киселост на ягодата и розовия грейпфрут. Тук сърцето е оформено от комбинация между дамско сърце, божур и жасмин. Парфюмът може смело да се нарече ароматно сладък, тъй като основата му е съставена от мускус, сандалово дърво и още в началото от много интензивния аромат на кокоса. По този начин напомня на летен плодов коктейл или на мелба ,полята със сироп. За удължаване интензивността на сладките съставки, които имат тенденцията да се изпаряват по-бързо от например сандаловото дърво, въпреки ,че върху кожата издържат няколко часа, препоръчваме този парфюм да се нанася по-скоро върху дрехите и косата.

Със своя флакон, парфюмът напомня на по-стария с година Mad Potion на Кейти, но освен външния им вид, тези два парфюма е невъзможно да се сравняват. Флаконът създава впечатление за един магически еликсир, който със своята заоблена форма обещава вечна любов. С цвят на захарен памук, този флакон може да ви напомни за топлите и забавни вечери, прекарани по време на някой летен къмпинг или фестивал. Mad Love е парфюм, който препоръчваме най-вече за девойки и млади дами, но в случай, че сте вечна романтичка, която е любител на този тип аромати, то тогава този аромат е създаден и за вас.

 

Камелия, notino.bg