Насладете се на изключителна вана с арома козметиката Bomb Cosmetics! И то на приемлива цена...

Марката Bomb Cosmetics произвежда страхотни ухаещи продукти за баня, които са освен това красиви и привличат погледа. Марката се съсредоточи предимно върху интензитета на аромата, тъй като точно аромата лекува, релаксира и намалява стреса.  Произвежда предимно продукти за баня и козметика за тяло, но в нейния асортимент ще намерите и ароматни свещи или балсами за устни. Продуктите Bomb Cosmetics са обогатени с есенциални масла и екстракти от натурални източници и се произвеждат ръчно. Направете си време и се отдайте на релакс! Ще ви препоръчам няколко продукта на Bomb Cosmetics, които със сигурност ще повишат усещането за комфорт. 

вана

От обикновена вана – луксозна ароматерапия 

Забравете обикновената скучна вана и променете времето прекарано в нея в забавление с бластрите за вана. Достатъчно е да ги поставите във вода и може да ги следите, как постепенно ще се разтварят и шумят, променят цвета, отделят интензивен аромат и масла, подхранващи вашата кожа. Освен това, че обикновената вана се превръща в страхотна ароматерапия (благодарение на ароматичните есенциални масла), ще се чувствате след нея отлично – вашата кожа ще бъде нежна, омекотена и ухаеща! Аз препоръчвам да пробвате например шумящия бластър за вана The Land of Milk & Honey. Но в нашето предложение ще намерите много повече бластри, всичките изглаждат страхотно, достатъчно е да си изберете!

Ръчно произвеждани сапуни

Всички сапуни  Bomb Cosmetics са натурални, произвеждат се ръчно и са на глицеринова база – благодарение на това са по-щадящи и същевременно повече пенят и по-малко изсушават кожата. Сапуните съдържат есенциални масла, затова ухаят прекрасно и изглеждат привлекателно – мен на пръв поглед ме най-много заинтригуваха с това, че са много цветни.  Със сигурност това е отлична идея за подарък – аз се спрях на сапуна Lime & Dandy – не е ли невероятен?

Ухаещ дом!

Някой път ароматните свещи са малко проблематични – не всички ароматни свещи, след като бъдат запалени, действително ухаят и то така, че да е приятно.  Свещите Bomb Cosmetics не само миришат отлично, но имат и оригинален дизайн. Преценете сами  – напр. ароматната свещ  Cherry Bakewell ухае на точно изпечен сладкиш с череши! Съчетава аромата на череши и ванилия и тази комбинация завършва с ухание на бергамот и салвия. Свеща свети в продължение на  30 – 35 часа. Ако желаете усещането да бъде още по-интензивно, пробвайте арома дифузери – например този с екзотичното ухание Mango + Papaya Dream. Черешката на тортата е, че с тези продукти Bomb Cosmetics може да се сдобиете на наистина разумни цени.