Най-великолепните есенни аромати, които трябва да опитате!

big autumn with deep

Есента е идеалният годишен сезон за тестване на парфюми. С настъпването на по-хладните дни, ние оставяме настрана леките и свежи аромати, и е време да експериментираме с по-силни и провокиращи тонове, които се открояват по-добре в студеното време. Оставете тоалетните води и ги заменете с парфюмни води и парфюми.

Какъв аромат да изберем сред огромното количество, което се предлага? Отговорът е лесен: Започнете с избор от най-великолепните есенни парфюми, предлагани от нашите експерти. Включени са класически и нови аромати, едва напоследък овладели пазара. Може би сред тях ще намерите вашия нов любим парфюм или прекрасен коледен подарък за някой близък.

DKNY Golden Delicious

Славната златиста ябълка на DKNY припомня есенните дни, когато слънцето е ниско над хоризонта и посипва всичко със злато. Греещият оттенък отговаря на съдържанието, в което традиционният ябълков аромат е съчетан със сандалово дърво и слива. Финес придават цветните тонове на роза, момина сълза и орхидея.

Chloé Eau de Parfum Популярният аромат Chloé е подходящ за всички сезони, но най-впечатляващ е именно през есента. Чистите и при това чувствени тонове на роза, божур и личи се срещат с белите цветове на фрезия на базата от амбра, която придава елегантен оттенък. Не е учудващо, че Chloé неизменно принадлежи към всички класации на парфюмите.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche 

Също като популярния Black Opium, и версията Nuit Blanche е основана на божественото съчетание на ванилия и кафе, което го прави звезда сред гурме ароматите. За разлика от своя предшественик той обаче е по-малко плодов и дава повече пространство на деликатно сладникавите тонове на ориз и мляко. Резултатът е опияняващ и при това е като лек десерт във флакона.

CK Deep Euphoria

Парфюмът Calvin Klein Euphoria се превръща през последните дванадесет години от съществуването си в модерна легенда сред уханията и тази негова версия се заиграва със същия принцип на цветния аромат с дървесна база. CK Deep Euphoria комбинира роза с пикантната сила на пачули и пипер, която омекотяват водни тонове, божур и жасмин

CK Obsessed for Women 

Obsession от Calvin Klein принадлежи към най-популярните парфюми в света в продължение на няколко десетилетия. Новият аромат Obsessed от същата марка последовател на неговата слава, но при това осезателно се отличава, било с акцента на билковите тонове на лавандула и градински чай, или със своята спортна лекота. Тази дамска версия е идеална за всички, които не предпочитат силните и доминиращи аромати.