Най-продаваните нови парфюми за 2013 г.

В тази статия ще научите, кои са най-продаваните нови парфюми за 2013 г. Ще се вдъхновите за нов аромат за Вас или за някой Ваш близък.

нови парфюми за 2013 г.

Дамските аромати, които са най-популярни напоследък  в момента са Calvin Klein Eternity Summer (2013). Парфюмът, който бе представен през лятото в ограничена серия, се основава на познатия класически Eternity аромат. Лятната версия на Eternity Summer (2013) е наистина изключителна и перфектно улавя летния романс. Неговите освежаващи тонове олицетворяват красотата на блестящи черупки, които са изхвърлени на пясъчния бряг. Ароматът напомня горещите летни дни с лек морски бриз, който къдри косата Ви и охлажда горещата Ви кожа. Ароматът се състои от внимателно подбрани есенции, като спиращите дъха морски тонове, глициния, памук или чувствен мускус. Този парфюм е невероятно чаровен и мек като милувка.

m

Сред най-търсените мъжки аромати е луксозният парфюм Paco Rabanne 1 Million Intense, който е изключително чувствен и неустоим. Това е един почти пристрастяващ аромат, който е вдъхновен от начина на живот на James Bond. Мъжът, който използва този аромат, се чувства уверен и е изключително привлекателен за противоположния пол. Парфюмът се състои от цитрусови акорди, пикантен пипер и контрастна деликатна канела. Ароматът е подходящ за носене на
страстна среща. Флаконът на парфюма се основава на оригиналния аромат 1 Million. Paco Rabanne 1 Million Intense както винаги е в златисто. Той представлява луксозен аромат, който дава неограничени възможности.

guess

Друг любим и много продаван парфюм е очарователният Guess Girl.  Този аромат е специално създаден за всички млади жени и момичета, които не искат да ходят покорно в тълпата. Парфюмът е много чувствен и съблазнителен. Отличителен розов аромат във флакон с декоративна панделка около врата, която перфектно улавя уникалността и оригиналността на парфюма, които не можете да пропуснете! В съставът на аромата ще намерите сладка диня, вълнуващи малини и съблазнителни лилии. Има дори екзотично сандалово дърво и ванилия. Момичетата, които използват този парфюм ще се превърнат  в атрактивен център на внимание и усмивкана няма никога да слиза от лицата им.

davidoff rose

Искате ли да се насладите напълно на изгрева над морския бряг? Тогава Вие сте направили правилния избор с ограничената серия Davidoff Cool Water Woman Sea Rose, който тази година превзе много жени. Парфюмът олицетворява чистота и спонтанност. Той е много нежен и хармоничен,същността му пресъздава красотата на природата, като лятна утрин и бавно събуждане. Ароматът има богат цветен състав, в който може да се намери цъфнал божур, чувствен мускус и сладка круша. Парфюмът Ви пренася до самия бряг с пясъчни плажове, които привличат към приятна разходка сутрин!
 

hrmes
Друг много продаван нов аромат е изключителният Jour d'Hermes от Hermes, напомнящ на хладна утринна роса след летен дъжд, или уникалния аромат Burberry Summer 2013 г., който е много вълнуващ и елегантен в същото време.

beruska

Новият парфюм, който провокира не само със своя аромат, но и с екстравагантен флакон е от модния дизайнер Marc Jacobs Dot. Този необичаен аромат е идеален за жени, които обичат оригиналността. Флаконът е червен с точки и крила на пеперуда, която символизира щастие и радост. Цветните есенции на аромата Dot са особено подходящи за носене през пролетта и лятото.