Най-добрите летни парфюми за сезон 2019

Ах, тези дългоочаквани летни дни…За съжаление бързо минават, но пък защо да не им се насладим на макс! Ако и вие като мен с нетърпение сте очаквали термометърът да „чукне“ 30 градуса, то със сигурност е време да се подготвите напълно за топлото лято.

Лято без нов летен парфюм? Та на какво ще ни ухае тогава и с кой аромат ще свържем спомените си през 2019? Доверете ни се и тази година, ако все още не сте избрали летния си парфюм.

TOP-Parfumi

 

ПАРФЮМ ИЛИ ТОАЛЕТНА ВОДА?

Лятото е сезонът, през който е по-подходящо да използваме тоалетни води. Както знаете техния % парфюмна есенция не е толкова голям, колкото на парфюмната вода. Съчетанието на висока концентрация на парфюм с горещите летни дни не е подходяща, така че подберете по-лек и свеж парфюм. Но пък ако сте се влюбили в някоя парфюмна вода, не се разколебавайте! Всяко правило си има изключения!

„НЕ“ НА ВАНИЛОВИТЕ АРОМАТИ

Определено лятото свързваме със свежи парфюми с дъх на цветя, а не тежки ванилови аромати. Дори и да сте фен на кашмирените, ориенталски нотки, скрийте тези ухания в някой тъмен шкаф през лятото! Отдайте се на свежестта с полъх на цитруси, цветя, плодови и водни нотки и няма да сгрешите. Най-добрите летни аромати са именно тези семпли ухания, съдържащи по-простичка композиция.

МАЛКИ ХИТРИНИ

Може би досега не сте си задавали въпроса къде върху вас да нанесете летния парфюм? Не се пръскайте безразборно! Лятото е сезонът на „безгрижните“ коси, така че спокойно можете да впръскате летния аромат в косата си. Като добавка за тези от вас, които обичат да усещат парфюма върху себе си, напръскайте и ключиците.

Най-добрите летни аромати за мъже

• Hugo Boss Boss Bottled Infinite

• Paco Rabanne Invictus

Най-добрите летни аромати за жени

• Armani Light di Gioia

• Hugo Boss Boss Ma Vie

• Yves Saint Laurent Mon Paris Floral

• Davidoff Cool Water Woman

Ако сред нашите предложения не откриете вашия любим летен аромат, то тук можете да откриете по-голямо разнообразие от селекцията ни на най-добрите летни парфюми.