Laboratorio Olfattivo- ароматът на творчески изразените емоции!

Laboratorio Olfattivo- ароматът на творчески изразените емоции!

"Laboratorio Olfattivo" е млада италианска марка нишови парфюми, посветена на арт парфюмерийството. Всеки аромат от този невероятно креативен парфюмериен дом, има своя собствена история и е уникален емоционален израз на красота, природа и история!
Аз бих желал да насоча цялото Ви внимание към един специфичен аромат от тяхната селекция, който ми е мил и драг.
“Cozumel“на Laboratorio Olfattivo е най-егоистичният и нарцистичен парфюм по най -красивия и невулгарен начин.
Ароматът е унисекс и има топло и силно сърце от кедър, зърна от тонка, сандалово дърво, тамян , авантюристична и вълнуваща душа с аромат на канабис, бял тютюн, амбра, градински чай, младежка и невинна аура от зелени нотки, босилек, бергамот.

Laboratorio Olfattivo Cozumel парфюмна вода за мъже
Казвам егоистичен, като имам предвид изцяло и напълно завладяващ вниманието на всеки вдъхнал от уханието му и силно ерогенен за носещия го, което предизвиква приятни чувства на нарцисизъм и самодоволство.
Когато ухаеш на егото си, контролът е твой!
Възбужда дамските и мъжки сетива по индивидуален начин. Този аромат директно индикира останалите,че знаеш колко красиво ухаеш и долавяш, че те го усещат.

ароматът на творчески изразените емоции
Усещайки с обонянието си тази красота върху собствената си кожа, не може да не се замислиш колко е приятно за останалите, а за партньора ти?
Силата, с която те дарява това благоухание е имено самоувереност и в огромна степен самодостатъчност за един кратък момент на наслада!
Аз казвам „Да“ на всеки аромат, който ни кара да се чувстваме красиви, сексапилни и уверени в това!
„Cozumel" има специално място върху моя рафт за аромати, той чака подходящия момент, защото знае, че е негов, изцяло...

Argir Kovatliev