Красив, но предимно здравословен тен – козметиката Lancaster ще ви предпази от слънцето!

Трябва да се потготвим добре за предстоящото лято! Ако се каните да излезете навън на слънце, трябва да акцентирате върху добрия избор на слънцезащитни продукти и да заложите на качеството поради няколко причини. На първо място разбира се за перфектната защита на кожата, и поради факта, че само истински първокласните продукти за загар придават красив нюанс на бронзов тен скорострелно, при това за дълго време.

излагане на слънце

Някои от най-добрите продукти за загар на пазара, произвежда марката Lancaster, която вече десетилетия наред се фокусира върху защитата на кожата от вредните слънчеви лъчи и на нейната регенерация и хидратация. Продуктите от серии Sun Beauty и Sun Sport са произведени според принципа на иновационната инфрачервена технология. Тази уникална технология намалява инфрачервените лъчи, и то два пъти: спира ги на повърхността на кожата и едновременно с това неутрализира вредните свободни радикали, които биват образувани именно от инфрачервените лъчи. Освен това, продуктите Lancaster съдържат комплекс от естествени екстракти (алое вера, пантенол, бизаболол, алантоин, диня и други), благодарение на което (освен здравословен тен) овлажняват, подхранват и успокояват раздразнената от слънцето кожа. Уникалният комплекс със съдържание на ускоряващи слънчевия загар съставки, ви гарантира красив тен, който издържа много дълго време. И така, наслаждавайте се на слънцето без притеснения  с козметика Lancaster, която предоставя наистина компексна защита и грижа за вашата кожа при излагане на слънце.

ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ!

Мляко за загар  Lancaster Sun Beauty

Ако копнеете да релаксирате на слънце, тогава протегнете ръка към някой от продуктите от серията  Sun Beauty. Опитайте например Мляко за загар SPF 30 Lancaster Sun Beauty .Този продукт, фокусиран върху инфрачервената технология, перфектно защитава кожата ви от слънцето и заедно с това осигурява бързо постигане на естествен, здрав и дълготраен загар, благодарение на съдържащия се комплекс Tan Activator. Това мляко е с много лека консистенция, абсорбира се отлично, а след слънчевите бани, ефективно хидратира вашата кожа. Освен, че я предпазва от вредните слънчеви лъчи, предпазва я и от преждевременно стареене, което често е ускорено вследствие от прекомерното излагане на слънце.

Lancaster Sun Sport

За всички, които предпочитат да прекарват времето си активно, е предназначена серията продукти за загар Lancaster Sun Sport. Тази серия също е обогатена чрез инфрачервената технология и дори още повече ,чрез т.нар. прилагане Wet Skin, което позволява нанасянето на продукта върху влажна кожа. Разпръскващият апликатор улеснява нанасянето, продукта се абсорбира веднага и не оставя следи. Спреят за тен се предлага в два варианта - SPF 15 и SPF 30. Нуждаете се от продукт за тен, който ще издържи дълго време дори и при повишено физическо натоварване? Тогава опитайте Lancaster Sun Sport gel SPF 20, който е специално създаден да бъде  изключително дълготраен, устойчив на вода и пясък и лесно нанасящ и абсорбиращ се, така че да не отнема от ценното ви време.

Lancaster Sun Age Control Слънцезащитен крем за лице SPF 30

Както знаем, слънчевите лъчи имат много неблагоприятен ефект върху кожата на лицето, а честото излагане на слънце значително ускорява стареенето на кожата и образуването на нови бръчки. Ето защо, марката Lancaster е разработила този специален крем, който е специално предназначен за предпазване на лицето, шията и ръцете, които биват най-често атакувани от вредните лъчи. Благодарение на уникалния си състав, Lancaster Sun Age Control се бори не само срещу слънчевите лъчи, но и срещу стареенето на кожата като намалява появата на бръчки, причинени от излагане на слънце. С този продукт не бива да се притеснявате от слънцето.

Успокояващ, хидратиращ крем за дълготраен тен за лице и тяло Lancaster Tan Maximizer

Ако желаете  да се грижите за кожата си не само по време на слънчевите бани, но и след тях, опитайте някой от продуктите от серията Tan Maximizer. Не само защото успокояват и овлажняват изложената на слънце кожа, но и поради факта, че засилват и задълбочават вашия тен. Издържат дълго и в същото време придават на кожата ви  красив естествен цвят, за да изглеждате наистина неустоимо. Можете да избирате между две опции- само за лице или за лице и тяло.

И така, започвайте смело да мислите за жаркото лято и се заредете с козметика Lancaster, която гарантира здравословен тен, и висока защита благодарение на иновационната инфрачервена технология, като същевременно хидратира кожата и премахва симптомите на стареене, причинени от вредните слънчеви лъчи. В допълнение- кожата ви ще изглежда красиво, с естествен, дълготраен тен. Така, че заложете на качеството, най-вече при продуктите за загар, там то определено си личи!