Коледен маникюр 2020: Какви са тенденциите през тази зима?

koleden_manikjur

И вие ли си задавате въпроса, как измина толкова бързо? Още една година е към края си и Коледа чука на вратата! Време е да купуваме подаръци, да украсим (съвсем скоро) елхата, да пием горещ чай или какао и да почиваме у дома под одеялото. Сега е и правилният момент да решите какъв ще бъде вашият коледен маникюр 2020. Насладете се на удобството на дома и създайте тренди нокти, за които всички ще ви завиждат.

Типичен коледен маникюр

Вероятно сме на едно мнение за това, че никоя цветна комбинация не е по-коледна от червено и бяло. Как обаче да подобрим този традиционен дует? Не се притеснявайте, начинът е много лесен! Започнете с основа и повикайте на помощ Rimmel 60 Seconds Super Shine в нюанс White Hot Love, с който направете светли, небрежно оформени петна.

След това нанесете Catrice ICONails в нюанс Caught On The Red Carpet върху тази част на нокътя, която излиза над пръста. Ако не сте сигурни, че при нанасянето на червения лак ще уцелите очертанията, вземете обикновена хартия, изрязана във форма на дъгичка или лепенки за маникюр. Най-важното е да внимавате за долния пласт – ако той се развали, трябва да започнете от самото начало. За да придобият ноктите ви завършен вид, накрая добавете безцветен лак. Готово!

koleden_manikjur

Зимен маникюр за любителките на детайлите

Червеният маникюр винаги ще бъде на мода. Но и на този тренд може да се придаде коледен дух! За съвършени коледни нокти в червен цвят е достатъчен само правилен нюанс на лака, в добавка със собственото ви въображение. Лакирайте повечето нокти с два пласта Catrice ICONails Caught On The Red Carpet. Оставете празни два пръста и се впускайте в декориране! Можете да вземете идеи от нашата снимка и да направите коледна топка или елхичка, но не ограничавайте фантазията си и любимите си мотиви.

Като основа нанесете телесния нюанс Lady Like от Essie Nails, който можете да комбинирате със сребърен или златен блясък от комплекта NOBEA Metal – с него изрисувайте основния мотив. Оформете детайлите отново с червен лак Catrice или със снежнобял Rimmel 60 Seconds Super Shine White Hot Love. Най-важното е да вземете на помощ четчица за декориране, очаква ви много пипкава работа!

koleden_manikjur

Блестящ маникюр

Искате да заблестите за празниците? Хайде, давайте! За да запазите дискретен вид и да не светите като диско топка, опитайте комбинация от изразителен и телесен нюанс. А освен това, чрез смесването на няколко различни лака ще получите най-модерния маникюр 2020! За перфектни зимни нокти съберете заедно сивите нюанси Chinchilly и Merino Cool от Essie Nails, и ги съживете с пудрено розово от NOBEA Day-to-Day Base Shade #N01. После в главната роля влиза екстра блестящият NOBEA Heartbeat, най-добре в сребрист вариант, който пасва страхотно и на други студени нюанси.

koleden_manikjur

Дискретна елегантност

Приготвили сме нещо и за тези от вас, които харесват по-приглушени цветове, но въпреки това копнеят за нокти с коледни мотиви. За да подсилите естествения тон на ноктите, използвайте като основа нюанса Lady Like от Essie Nails. Нанесете лака по цялата повърхност на ноктите и го оставете да засъхне. Допълнете горната част с лака Rimmel 60 Seconds Super Shine White Hot Love, с който можете да оформите върху един от ноктите стилен коледен мотив. Както виждате, достатъчна е една обикновена линия и страхотният коледен маникюре готов. 

koleden_manikjur

Е, какъв коледен маникюр 2020 ще изберете? Ще заложите на традиционните цветове, или ще предпочетете да експериментирате?