Как да ухаем в сезона на забавните събития

черното_винаги_е_на_мода

Зимният сезон е богат на много събития на закрито, тържества и партита. Време е да извадим своите празнични вечерни рокли, с което е свързана и замяната на леките аромати с по-тайнствени и по-съблазнителни. Вярваме, че при старателната подготовка ще ви отмине класическата паника „нямам какво да облека“, и ще изживеете до насита празничния сезон. Лесно ще изберете своя любим аромат сред предлаганите от нас с характерни ухания, идеални за празничната атмосфера и „Black Tie dress code“

Топ аромати към малката черна рокля

Малката черна рокля или „little black dress“ става популярна още по времето на Coco Chanel (Коко Шанел). Тя е незаменима част от гардероба и неразделна част от обществения живот на всяка стилна жена. Независимо дали сте избрали елегантен стил, или на закачалката имате подготвени сложни дантели, за съвършенството на вашия облик ще помогне единствено красиво и интригуващо ухание.

За вас сме подготвили 7 идеи за аромати, с които ще се чувствате кралица на вечерта.

Първа идея: Не се страхувайте да бъдете декаденти

Нека за миг се възхитим на стилния флакон на най-новия дамски аромат на Marc Jacobs, Decadence. Като колекционерски екземпляр, във формата на дамска чанта със златно синджирче, той сам по себе си е достатъчен повод за копнеж към тази парфюмна вода, но със сигурност не е единственият. Прекрасната и дълготрайна композиция на аромата ще ви обгръща през цялата вечер. Тя е сладникава и екзотична, с кехлибарна база, сърце на българска роза и мъничко слива и шафран. Идеален за жената изкусителка!

Втора идея: Изпълнете своите желания

За жената, обичаща необичайните преживявания, ароматът Chopard Wish е правилният избор. Вечер на изпълнените мечти очаква притежателката на магическата композиция от акация, теменуга и розова лоницера. Семплотата, която привлича и интригува всички, с които танцувате в нощта.

chopard_wish_за_коледните_празници

Трета идея: Облечете се в диаманти

Още Marylin Monroe (Мерилин Монро) пееше, че диамантите са най-добрият приятел на жената. Вдъхновеният от черен диамант аромат La Nuit Tresor от Lancôme ще ви загърне в чувствена и блестяща пикантна омара. Луксозният, шлифован флакон скрива в себе си завладяващата база от папирус, тамян, ванилия и пачули. Тя се разкрива едва след утихването на по-сладкия бергамот и круша в сърцето от рози, орхидеи и екзотични плодове. Ароматът е идеален за вечерно облекло за зрялата и самоуверена жена.

Четвърта идея: Заложете на чувствен еликсир

Yves Saint Laurent представи уникален коктейл от есенции, пълен с внимателно подбрани съставки. Нарича се Manifesto L'Elixir и наистина е омайващ. Съдържа кашмирено дърво, ванилия и упоителен амброксан, обогатени с тубероза, хелиотроп, жасмин и бергамот. Парфюмът вече няколко години се радва на популярност през мразовитото зимно време и привлича стотици извърнати и проницателни погледи. Ако решите да изберете Manifesto L'Elixir, бъдете готова за вниманието на обкръжаващите!

 manifesto_lelixir_за_дискотеката

Пета идея: Провокирайте изкусно

Изкусните жени със сигурност ще оценят аромата Agent Provocateur Fatale на лондонската модна къща за луксозно бельо. Чувствена, съблазнителна и самоуверена е парфюмната вода Fatale, също както бельото, което сте избрала под малката черна рокля, и за което знаете само вие. В аромата доминират екзотичните какао, гардения и манго с шоколад, пачули и розов пипер. Най-вече ще допадне на жената – провокаторка.

Шеста идея: Бъдете скандално неустоима

Забравете ангелчетата от ревютата на Victoria Secret. Ароматът Scandalous Dare е най-новото допълнение към това чувствено парфюмно семейството и с него определено няма да се чувствате като ангелче. По-скоро, като дяволски привлекателна кралица. Красивият флакон, украсен с цветя, скрива семпъл, но впечатляващ аромат на слива, тубероза и розов жасмин. Подходящ за всички игриви и екстровертни жени.

Седма идея: По-малкото понякога е повече

Френската марка за нишови парфюми, Serge Lutens, е сътворила величествена кралица сред вечерните, дървесните цветно-пикантни ухания. Парфюмната унисекс вода Féminité du Bois представя минималистичен вид на флакона, в който се крие богат коктейл от качествени, сложно изградени ароматни съставки. Резултатът е нежно, леко и завладяващо ухание с безкомпромисна издръжливост. В състава на Féminité du Bois не липсват карамфил, иланг-иланг, роза, теменуга, кедър или бензоин. Елегантната чистота ще бъде вашият личен подпис.

 feminite_du_bois

Бъдете себе си, където и да идете! И не забравяйте да се наслаждавате на всяка минута!