Изберете най-оригиналния подарък за мама!

за_мама

Денят на майката наближава и аз вече започвам да обмислям най-добрия подарък за мама. Какъв подарък за мама ще изберете вие тази година? Може би не трябва да чакаме празника от календара. Мама заслужава да бъде обожавана през цялата година!

Когато не знаете какво би оценила мама, отворете старите албуми. Разгледайте какво е харесвала, спомнете си за какво обича да разказва… Може би е искала да види Париж, но никога не била там. Ще разберете. Когато търся подарък за мама, аз винаги мисля иза нещо от козметиката. Иска ми се да възстановя всички счупени червила, разсипани пудри и засъхнали спирали, за които имам заслуги като малка. Помните ли? Това непреодолимо желание за „взлом“ в козметичните чантички, когато мама не е вкъщи, и тайно покорявахме света на ароматите и грима? Щетите след детската намеса често са непоправими! Затова днес с радост й купувам козметика. За какво си мисля сега и какво би било полезно и за вашата майка?

Грижата е основата За да бъде нейната кожа винаги красива, тя се нуждае от добра грижа. Като подарък за мама можете да изберете нещо от грижовната козметика. Сещам се за комплекта LIERAC Deridium, предлагащ крем против бръчки и крем против бръчки около очите. Ако добавите и качествена маска за лице ще е още по-добре. Например марката Filorga и нейната платнена маска с колаген? Достатъчна е една употреба и лицето на мама ще бъде по-сияещо и по-здраво. 

lierac_deridium_комплект

Подаръчни комплекти Що се отнася до декоративната козметика, аз съм очарована от пакета Collistar Mascara Infinito. Добрата спирала и моливът за очи са винаги необходими. А чантичката Piquadro, в която се намира пакетът, ще й бъде удобна през лятото. Фантастичен също е Love OPI XoXo – пакет лакове за нокти в падаръчна опаковка, който доказва, че и подаръкът за мама може да бъде леко провокативен.

Вдъхнете аромата… Досега нищо ли не намерихте, което да ви заинтригува като интересна идея за Деня на майката? Хайде към ароматите! Парфюмът за мама може да бъде точно това, което търсите. Ако тя харесва по-леки, цветни аромати, посегнете към Miu Miu и нейния L’Eau Rosée или класиката от Marc Jacobs. Неговият Daisy в подаръчна опаковка е божествен. Мама цени повече по-изразителните ухания. Затова избрах сочното, дървесно-плодово, с подтонове на пачули – Gucci Guilty Absolute. Между другото, светлокосите харесват предимно по-свежите аромати. Тъмнокосите обикновено не се страхуват от по-изразителните комбинации. Това е само за улеснение при избора на подаръка за мама.

Лична козметика Всъщност колко често успявате да доведете мама при козметик? Ако тя усърдно се съпротивлява както моята, погледнете към почистващия звуков уред Luna™ Mini 2 FOREO. Почистващата четка има разделена на три части повърхност и е подходяща за всички типове кожа, а интензивните пулсации отстраняват до 99,5 % от замърсяванията или остатъците от грим! И накрая нещо мъничко, за да може мама да си отпочине… Нещо във ваната? Нещо, което умее Greenum? Това може да е успешно!

 foreo_luna_почистващ_звуков_уред