Голям тест на червила: кои наистина издържат на целувките?

червило

Дами, не казвайте, че не изпадате в такива ситуации. Сутрин тръгвате за работа, оформяте грима до съвършенство с красиво изразително червило и сте готова да тръгнете. Завъртате се на токчетата за раздяла с любимата половинка. Той обаче започва да мрънка, какво пак си сложила на устните си, и веднага започва да търси салфетка за да изтрие следата от червило. На работа непрестанно проверявате дали всичко е на своето място. При важна презентация сте изцяло нервна, дали колегите наистина внимателно ви слушат или повече гледат, как вашето любимо червено червило излиза извън контурите на устните ви. Не можете изцяло да се насладите на вечерята с партньора, защото ви ограничава непоносимият слой боя, а на партито сигурно познавате своята чаша, украсена цялата с отпечатъци от вашите устни. Толкова много неудобни моменти в един ден, какво мислите? За да не търсите сложното решение по метода проба-грешка, опитахме десетки и десетки продукти за устни за вас, и избрахме тези, които при нормална употреба не оставят отпечатък нито на кожата, нито на чашата, и ви правят истински секси през целия ден!

Kryolan Basic Lips

Немската марка Kryolan не е просто обикновена марка. Нейните продукти вече десетилетия се ползват във всички сфери на филмовата и театралната индустрии. Свидетелство е например холандската певица Simone Simons (Симон Симонс), която на повечето свои концерти рисува устните си с течно червило в оттенък Rock. Именно този изразителен цвят Basic Lips тествахме и ние, и можем да потвърдим, че трайността му е невероятна. Само внимавайте, да не нанесете прекалено много и да започне да се рони – достатъчен е само един лек слой. Според нас това е най-съблазняващият избор, идеален предимно за излизане сред обществото.

kryolan

theBalm Meet Matt(e) Hughes

Meet Matt(e) Hughes се държи подобно на Basic Lips от Kryolan. Нанесете течното червило, което след това придобива матов оттенък и се прилепя за устните. Можете да целувате вашия партньор или детенцето до полуда и червилото няма никакъв шанс да напусне определеното за него място. Границите задавате вие!

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Glam 

Възможната програма за деня вече се очертава. Първо работа, после официална вечеря, и може би забавна вечер… За това един цвят не е достатъчен – толкова възможности изискват неговата промяна. Носенето на половината козметична чанта не е най-практичното решение. Затова имаме палитрата за устни на L’Oréal с шест невероятно наситени цвята, които ви съпровождат през целия ден, съвсем спокойно от сутрин до сутрин.

loreal_paris

Maybelline SuperStay Matte Ink

Ако предпочитате класическите червени, но и матови оттенъци, тогава за вас е SuperStay Matte Ink. Текстурата е непрозрачна, но все пак леко хидратираща, така че след целия ден устните ви няма да са пресъхнали. Това червило е ново за тази година, и с него върху устните и скрито в чантата, вие ставате кралица на забавната вечер!

Artdeco Magic Fix 

Всички горепосочени продукти може би са интересни за вас, но вие имате избран цвят и просто не искате да се разделяте с него? Неговата издръжливост ви тревожи? Искате да стане чудо и неговите свойства да се променят? Вашето желание ще изпълни фиксаторът за червило на Artdeco. Нанесете го върху всяко червило и се радвайте, че в козметичната си чантичка всъщност отдавна имате ваше идеален продукт!

Готово. Мисля си, че всяка от вас ще си избере нещо от нашите предложения, независимо дали предпочитате гланцирани или матови устни, твърда или течна версия, изразително или нежно гримиране.