Новост в декоративната козметика - луксозната италианска марка diegodallapalma

diegodallapalma e нова, ексклузивна италианска марка декоративна козметика, която notino.bg представя на българския пазар. Марката  diegodallapalma е основана около 1970 г. в Милано. Нейното представяне в козметичната индустрия се превръща в пробив, а фирмата добива голяма международна известност, включително и в САЩ, където в мoмeнта е сред най- добрите на пазара. Марката diegodallapalma успешно се развива и в света на киното, като например е официалната марка на филма Снежанка и ловеца.

diego dalla palma

Кое е уникалното на марката diegodallapalma?

Декоративната козметика diegodallapalma е ненадмината по отношение на предлагани цветове, издръжливост на продуктите си и изключителен комфорт при ползване. Козметичните продукти съдържат активни вещества, които предпазват кожата и се грижат за нея. Философията на марката гласи, че добре изглеждащ грим започва от здравата и красива кожа. Екипа на diegodallapalma се състои от няколко професионални гримьори от цял свят, които участват в създаването на иновативни продукти. Компанията също така се отличава със своето онлйан консултиране, чрез което съветва жените от цял свят за правилното използване на продуктите и.

Мотото на компанията diegodallapalma е да се излезе извън границите на света! Марката обича да експериментира с новите тенденции, но същевременно почита всички принципи на луксозната козметика. diegodallapalma в себе си крие провокативност, безвремие, ирония и класически стил. Козметиката е специално създадена за модерните взискателни жени, които не само искат да изглеждат перфектно, но и да се чувстват така. diegodallapalma е в състояние да донесе стил и индивидуалност на всяка жена, като подчертае всичките и предимства. Асортимента на марката diegodallapalma е изключително голям и покрива всичко, от което се нуждае една жена, за да има перфектен грим. Сред продуктите на diegodallapalma са основи, овлажняващи червила, сенки, високо устойчив лак за нокти. Компанията също така предлага своя собствена колекция професионални четки, специално предназначени за перфектно полагане на руж, сенки, пудри и грим. Всички продукти са с невероятна покривна способност, като същевременно придават естествен вид.

Уникален състав на продуктите diegodallapalma. Всички продукти се характеризират с изключителен състав - активни съставки, витамини С и Е, антиоксиданти, масло от жожоба, пантенол, натурални восъци и UVA и UVB филтри. Марката diegodallapalma се фокусира върху ефекта против стареене. Уникалните гримове са специално проектирани да предотвратят преждевременното стареене на кожата и образуването на тъмни петна. Световно известната марка diegodallapalma се откроява с нестандартен и ироничен подход, а желанието и да експериментира с новите тенденции и да ги приложи в продуктите си я превръща в абсолютния връх в съвременния свят на козметиката.

Козметика diegodallapalma можете да си закупите от тук.