Действително ли е толкова добра козметиката Sally Hansen?

Sally Hansen принадлежи сред най-популярните и най-качествените марки за грижа за нокти в света. Най-известният продукт е укрепващ лак за нокти Hard as Nails, който се радва на голям интерес от страна на професионалните маникюристи и широката общественост. Бях любопитна да узная, защо този лак е толкова специален и търсени и затова реших да го изпробвам заедно с още други продукти на Sally Hansen и да споделя с вас моите впечатления. 

Sally Hansen

Укрепващ лак за нокти Hard as Nails Xtreme Wear

Първото нещо, което оцених, е невероятно богатата гама от нюанси, която Sally Hansen предлага при тези лакове. Уверете се сами, че цветовете, в които може да откриете този лак, са не само многобройни, но и красиви и необичайни. Аз изпробвах цвета  Violet Voltage и мога да кажа, че върху ноктите изглежда още по-добре, отколкото във флакона. Нанесох два слоя, но още след нанасянето на първия, лакът изглеждаше страхотно и дори не се налагаше да се нанася втори слой. Но аз исках да пробвам, колко бързо лакът изсъхва и колко дълго издържа (в два слоя). Отлично е и самото нанасяне – лакът е с дълга плоска четчица, която е изключително точна и позволява комфортно нанасяне. Изсъхва много по-бързо, отколкото очакваx – малко след лакирането ноктите са сухи и лакът не само укрепва ноктите, но освен това издържа без всякакви промени доста дълъг период от време. Според мен, този продукт е от категорията „must have“.

Лак за нокти Sally Hansen Fuzzy Coat

 

Следващият страхотен лак за нокти от Sally Hansen е лакът Fuzzy Coat. Неговата уникалност е в това, че има  3D текстура и е съставен от специални влакна, наподобяващи тъкан. Освен това и цветната гама, предлагана от тази колекция, е изключително интересна и в комбинацията с 3D текстурата изглажда невероятно по ноктите. Ако желаете да пробвате нещо необичайно, препоръчвам този продукт.  Добре е като основа да използвате едноцветен лак, а Sally Hansen Fuzzy Coat да нанесете като втори слой. Единственият недостатък на този лак е трудното му премахане от ноктите, което изисква малко повече търпение. 

Интензивна грижа за нокти и кожичките около ноктите Sally Hansen Cuticle Rehab
 
Още преди да реша да използвам този крем, прочетох за него доста интересни отзиви и рецензии – повечето от тях го хвалеха. Тъй като и аз самата имам проблем с чупенето на нокти, бях любопитна как този крем ще действа. Грижата е с маслена до гелова консистенция, която действително хидратира и омекотява кожичката около ноктите, така че тя може впоследствие да се оформя много лесно. Освен това, ако страдате от суха и люпеща се кожа, този крем при редовна ежедневна употреба (понякога и няколко пъти на ден) действително ще ви помогне. От голяма полза е отличният апликатор, с който може да използвате грижата лесно и то действително навсякъде. За съжаление трябва да отбележа, че не установих никакъв по голям ефект що се отнася до раздвояването на ноктите, в което най-много се надявах. Но може да се констатира, че при редовна употреба ноктите станаха по-здрави и на пръв поглед изглеждат по-гладки.

Не успяхте ли да хванете тен? Пробвайте тониращият спрей Hansen Airbrush Legs


Въпреки, че е вече средата на лятото, аз още не успях да хвана тен. Затова бях изключително любопитна какъв ефект се постига с тониращия спрей за крака Sally Hansen Airbrush Legs, обещаващ равномерен тен в течение на няколко минути. Опасявах се предимно от четири неща – как спреят се нанася и как се разтрива, колко дълго издържа, дали няма да цапа и дали ще може лесно да се измие. Нанасянето е удобно, достатъчно е да се напръска от разстояние 10 см и да се разтрие, това става бързо и комфортно, като резултатът е видим веднага. В зависимост от това колко интензивен цвят желаете да постигнете, толкова голямо количество от продукта нанасяте. Спреят се разтрива доста добре, не остават петна, мигновено изсъхва и издържа цял ден. Но предимно не оцветява облеклото. Вечерта (или когато желаете) може лесно да го премахнете с вода и сапун. Така че, ако имате проблем с хващане на тен по краката, този тониращ спрей ще го реши.

Като цяло съм изключително доволна от козметиката Sally Hansen, приятно съм изненадана предимно от лаковете за нокти Hard As Nails Xtreme Wear и тониращият спрей за крака  – давам им пет от пет звездички. Също така и от другите продукти, които изпробвах, останах доволна и мога с чиста съвест да ги препоръчам.

А какъв е вашият опит с козметиката Sally Hansen? Пишете ни...