Четири продукта, които не бива да липсват в плажната чанта!

bech bag essentials

Уважаеми дами! Летният сезон е в своята втора половина и затова е важно напълно да използвате оставащите горещи дни. При подготовката за лятната почивка, вероятно мислите за перфектните бански, с които ще се покажете на плажа. Това е напълно разбираемо! Банският костюм, слънчевите очила и красивите сандали със сигурност са важни, но какво се случва, когато най-накрая пристигнете на море и установите, че сте забравили козметичните продукти, които ОБЕЗАТЕЛНО ще ви трябват на плажа? Точно тогава ние идваме на помощ!

За да не забравите нищо, ние съставихме за вас списък на четирите най-важни неща, които със сигурност са изключително необходими през лятната почивка.

ЧЕТИРИТЕ НАЙ-ВАЖНИ НЕЩА ВЪВ ВАШАТА ПЛАЖНА ЧАНТА

1) Слънцезащитен крем

bech bag essentials

Определено да! Това вероятно е единственият продукт, който никога не трябва да забравяте. Сигурно вече ви се е случило да се отправите към водата без слънцезащитен крем, затова тази година го сложете първи в куфара! Препоръчваме ви например слънцезащитните кремове EUCERIN Sun, които осигуряват висока степен на защита. Повече за слънцезащитните кремове ще намерите тук.

2) Масло за изтощена от слънце коса

bech bag essentials

Със сигурност ще се съгласите с нас, че за косата комбинацията плаж и слънце е далеч от идеалната. Вече не трябва да се притеснявате! Добавете в чантата си защитен спрей или масло за коса. От спрейовете за коса ви препоръчваме Alfaparf Milano, а на тези от вас, които предпочитат масло за коса - PhytoPlage.

3) Балсам за устни

Всеки човек е различен, но екстремните температури могат напълно да изсушат вашата кожа и особено устните. Съществува голямо изобилие отлични балсами за устни за лятото, но ако трябва да изберем от двете най-добримарки, определено бихме препоръчали Neutrogena и Labello.

4) Водоустойчива спирала

bech bag essentials

На почивка, разбира се, правите много чудесни снимки. Прави ли сме? Не разчитайте на филтри и Photoshop и вземете със себе си водоустойчива спирала. За обем е подходяща Lancome Hypnose Drama, а за дължина и отлично извиване - Catrice Allround!