CALVIN KLEIN WOMEN: Аромат за жени от жени

women_ck

Първият парфюм от Раф Саймънс, CALVIN KLEIN WOMEN, се прекланя пред разнообразието на жените.

Деликатен, но силен. Чувствен, но свеж. CALVIN KLEIN WOMEN е дървесен флорален аромат, който събира съвкупността от разнообразните контрасти на женствеността.

Парфюмеристите Хонорин Бланк и Аник Менардо създават аромат, който възхвалява не една жена, а много – като сбор от индивидуалности, всяка със свой отличителен глас.  Да черпиш вдъхновение от чувството за свобода и безкрайните възможности дава сила на жените да възхваляват всеки аспект от своя женски дух.

 women_ck

Есенция от нежни листенца от портокалов цвят и слоеве от свежи евкалиптови плодове, които оголват сърцевина на кедрово дърво от Аляска.  Едно леко нанасяне зад ушите и на пулсовите точки поражда вдъхновяващо усещане за женствена чувственост. Така ароматът може да се носи сутрин, а с наближаването на вечерта да се нанася на повече слоеве.

 холивуд_жените

Най-новата кампания на марката #IAMWOMEN е насочена към съвкупната индивидуалност, която обединява всички жени. Множеството в комбинация с индивидуалността. Възхвала на младите икони на Холивуд и легендарните жени от миналото, които са вдъхновение за новото поколение.

 calvin_klein_women

С участието на Лупита Нионг'о и Сърша Ронан. Актрисите споделят истории за жените, които са ги вдъхновявали, от вечните легенди до жените от семейството. Питаме „Кои са твоите жени?“ и подхващаме една глобална тема, по която всяка жена изразява своята уникална идентичност и отдава почит на онези жени, спомогнали за оформянето ѝ като такава, каквато е днес.

 calvin_klein_парфюм

Открий цялата колекция CALVIN KLEIN WOMEN – парфюм, душ гел и лосион за тяло.