St. Moriz Instant измиващ се бронзър за тяло

St. Moriz Instant измиващ се бронзър за тяло
St. Moriz Instant измиващ се бронзър за тяло
цвят Medium 150 мл.

Код: TMO1881 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта St. Moriz Instant
Характеристика

Продуктът St. Moriz Instant Instant ви помага бързо и лесно да придобиете прекрасен оттенък на тен, като от плажа.

Характеристики:

  • придава на кожата шоколадов оттенък и загорял външен вид
  • хидратира и подхранва
  • придава на кожата бронзов оттенък
  • ефектът за тен е естествен
  • лесен за приложение
  • бързо се абсорбира

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. Ползвайте ръкавиците за нанасяне.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката St. Moriz

Козметика за изкуствен загар St. Moriz ще ви осигури красив и естествен тен, без вредните  UV- лъчи! И като бонус- ще постигнете мечтания тен мигновено, а той ще издържи в перфектно състояние в продължение на много дни! Ще ви очароват бързото и лесно нанасяне на продукта, както и неговия вълшебен аромат. С козметика за изкуствен тен St. Moriz можете да бъдете сигурни, че ще имате равномерен загар, без нежелани петна, а кожата ще остане перфектно хидратирана и мека на допир. Козметика St. Moriz ще ви помогне да придобиете външния вид, за който винаги сте мечтали!

St. Moriz към момента е най-използваната марка козметика за изкуствен загар в Англия. Козметика за изкуствен загар St. Moriz е любима на много потребители и експерти, а за времето на своето съществуване е спечелила многобройни награди. За производството на продукти St. Moriz са използвани само най-висококачествените съставки, а всички продукти са произведени в Англия. Всеки продукт е внимателно тестван и дерматологично одобрен. Благодарение на здравия и бронзов загар, ще изглеждате страхотно и ще се чувствате привлекателни. С козметика за изкуствен загар St. Moriz ще се наслаждавате на прекрасен тен през цялата година!

Оценка St. Moriz Instant