S.T. Dupont S.T. Dupont for Men тоалетна вода за мъже

2×
S.T. Dupont S.T. Dupont for Men тоалетна вода за мъже
S.T. Dupont S.T. Dupont for Men тоалетна вода за мъже
100 мл.
41,00лв.

Код: STD0003 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание S.T. Dupont S.T. Dupont for Men
Състав

S.T. Dupont S.T. Dupont for Men е елегантен аромат за истински мъже. Началните тонове са на кардамон, кориандър и розмалин. В последствие се разгръща магически дървесен аромат, смес от кедрово дърво и ирис. Финала на парфюма S.T. Dupont for Men допълва цялостната композиция с акорди дървесина, кехлибар и мускус.

Насладете се на усещането за мъжественост и естествено самочувствие. Парфюма S.T. Dupont S.T. Dupont for Men е предназначен за всички мъже, които искат да покажат оригиналността и неповторимостта си. Подходящ е за всекидневно носене, както и за вечерни приключения.

Потопете се в приятния аромат, пълен с оптимизъм и жажда за живот, който ще очарова сетивата Ви и ще изпълни с решителност. Аромата S.T. Dupont S.T. Dupont for Men е въплъщение на мъжкия чар. Бъдете елегантни и покажете самоувереност.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кориандър, розмарин, кардамон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ирис, кедър, дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, кехлибар, гуаяк
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката S.T. Dupont

Парфюми S.T. Dupont | S.T. Dupont –е позната като луксозна марка за мъже, но създава и аксесоари за жени, включително и луксозни парфюми. S.T. Dupont става известна с производството на запалки, моливи, портмонета, часовници и парфюми. Днес тя владее 70% от пазара на луксозни запалки. Малко хора знаят, че S.T. са инициалите на нейния основател Simona Tissota. Dupont. Марката е използвана от кралски особи, банкери и много високопоставени личности. Луксозните парфюми носещи марката S.T. Dupont може да закупите и в нашия онлайн магазин.

Оценка S.T. Dupont S.T. Dupont for Men2