S.T. Dupont58 Avenue Montaigne тоалетна вода за мъже

7×
S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne тоалетна вода за мъже
S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne тоалетна вода за мъже
100 мл.

Код: STD0063 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Изберете подарък в кошницата с покупката от избраните колекции Armani My Way, Lancôme Idôle, Yves Saint Laurent Black Opium, Valentino Voce Viva или Prada Luna Rossa.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne
Състав

Пикантната тоалетна вода за мъже S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne е предназначена за градския ,модерен живот. Луксозната традиция, която е предвестник на определен престиж и есенциален лукс. Усещане, с което ще задълбочите вашата естествена елегантност и спокойствие. Израз на гордост и решителност.

Тоалетната вода за мъже S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne има семпъл и лек състав, който е изпълнен с цитрусови плодове и нежност. В състава влизат майорана, салвей, пипер и кардамон. В вихъра на безкрайните нощи на блажено опиянение разбира се, че не бива да липсва ветивер.

Да бъдеш истински елегантен е сравнително лесно.За това ще ви помогне тоалетна вода S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne, която е скрита в стилен и семпъл флакон. Насладете се на нощния живот с невероятен дървесен аромат. Ще омагьосате всяка жена, когато се доближите до нея!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
грейпфрут, бергамот, клементина, кардамон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
градински чай, майоран, пипер
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кашмирено дърво, ветивер, амбра, сандалово дърво
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката S.T. Dupont

Парфюми S.T. Dupont | S.T. Dupont –е позната като луксозна марка за мъже, но създава и аксесоари за жени, включително и луксозни парфюми. S.T. Dupont става известна с производството на запалки, моливи, портмонета, часовници и парфюми. Днес тя владее 70% от пазара на луксозни запалки. Малко хора знаят, че S.T. са инициалите на нейния основател Simona Tissota. Dupont. Марката е използвана от кралски особи, банкери и много високопоставени личности. Луксозните парфюми носещи марката S.T. Dupont може да закупите и в нашия онлайн магазин.

Оценка S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne7