S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne тоалетна вода за мъже

6×
S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne тоалетна вода за мъже
S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne тоалетна вода за мъже
100 мл.
41,25лв.

Код: STD0063 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
още утре понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 17.05.2021 г.

Описание S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne
Състав

Пикантната тоалетна вода за мъже S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne е предназначена за градския ,модерен живот. Луксозната традиция, която е предвестник на определен престиж и есенциален лукс. Усещане, с което ще задълбочите вашата естествена елегантност и спокойствие. Израз на гордост и решителност.

Тоалетната вода за мъже S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne има семпъл и лек състав, който е изпълнен с цитрусови плодове и нежност. В състава влизат майорана, салвей, пипер и кардамон. В вихъра на безкрайните нощи на блажено опиянение разбира се, че не бива да липсва ветивер.

Да бъдеш истински елегантен е сравнително лесно.За това ще ви помогне тоалетна вода S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne, която е скрита в стилен и семпъл флакон. Насладете се на нощния живот с невероятен дървесен аромат. Ще омагьосате всяка жена, когато се доближите до нея!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
клементина, кардамон, бергамот, грейпфрут
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
майоран, градински чай, пипер
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
амбра, кашмирено дърво, сандалово дърво, ветивер
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката S.T. Dupont

Парфюми S.T. Dupont | S.T. Dupont –е позната като луксозна марка за мъже, но създава и аксесоари за жени, включително и луксозни парфюми. S.T. Dupont става известна с производството на запалки, моливи, портмонета, часовници и парфюми. Днес тя владее 70% от пазара на луксозни запалки. Малко хора знаят, че S.T. са инициалите на нейния основател Simona Tissota. Dupont. Марката е използвана от кралски особи, банкери и много високопоставени личности. Луксозните парфюми носещи марката S.T. Dupont може да закупите и в нашия онлайн магазин.

Оценка S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne6