Splat Professional Ultracomplex комплект за пътуване I.

Splat Professional Ultracomplex комплект за пътуване I.
Splat Professional Ultracomplex комплект за пътуване I.

Код: SPT1466 | Този продукт не е в наличност

Ultracomplex паста за зъби 40 мл. + четка за зъби с накрайник за пътуване

Описание Splat Professional Ultracomplex
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Ultracomplex паста за зъби 40 мл.
  • четка за зъби с накрайник за пътуване

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект
Твърдост на космите
ultra soft

За марката Splat

Марката а устна хигиена Splat е със седалище в Рига, Латвия, и е на пазара от 15 години.Пастите за зъби Splat съдържат високоефективни естествени съставки, есенциални масла и екстракти от лечебни растения. Благодарение на това перфектно се грижат за здравето и красотата на зъбите.
Всеки продукт, създаден в лабораториите на Splat е фокусиран върху истински ефективното решаване на проблеми в грижата за устната кухина. Компанията Splat си сътрудничи с водещи стоматолози и специалисти по целия свят, благодарение на което ефективността на всеки един продукт е гарантирана.
Резултатът е иновативни продукти за зъбна хигиена, чиято висока ефикасност е потвърдена от обширни клинични проучвания в Русия, ЕС и Япония. Продуктите за зъбна хигиена Splat съдържат специални биоактивни съставки, които осигуряват висока ефективност и максимална хигиена на устната кухина.
Никой продукт на Splat не съдържа синтетична антисептика, триклосан или хлорхексидин. Никой продукт Splat предназначен за деца не съдържа содиум лаурил сулфат - SLS и содиум захарин.

Оценка Splat Professional Ultracomplex