Souletto Reminiscense cпрей за дома

Souletto Reminiscense cпрей за дома
Souletto Reminiscense cпрей за дома
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
49,50лв.

Спестете 20%
100 мл.
39,20лв.

Код: SLT01191 | В наличност
1
Еконт
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Souletto Reminiscense
Състав

Как да превърнем обикновения ден в приятен миг, сякаш прекаран в почивка на шезлонг през лятото? Учудващо лесно. Спреят за дома Souletto Reminiscense внася във всяко пространство аромат, подбуждащ към релакс и връщане назад в мислите към най-красивите спомени.

Характеристики:

  • само за миг изпълва с аромат всяко пространство
  • свежо, искрящо ухание с цветни, плодови, зелени нотки и мускус
  • разнася аромата незабавно, благодарение на практичния пулверизатор
  • спреят е идеален за редуване на ароматите в помещението според настроенията
  • държава на произход: Нидерландия

Съставки на аромата:
Най-напред ви посрещат сочна ябълка и нежни солени и зелени нотки, преминаващи през цялата ароматна композиция. Те се комбинират с ухание на билки, цветя и мека лавандула. Вниманието обаче е привлечено от момината сълза, която доминира в аромата. Всички тонове се събират в основата с пудрови и балсамови нотки, обогатени с малко ванилия. Най-дълго остават акордите на мускус, които се проявяват в сладкото чувствено отзвучаване.

Аромат на момина сълза и мускус:
Белият цвят на момината сълза е не само красив, но освобождава и прекрасен, несравним с нищо друго аромат. В комбинация с мускус, който сам по себе си е пудров, сладък и чувствен, те оформят съвършена и хармонична цялост. Солените тонове осигуряват лекото, зелено отзвучаване на аромата, което внася елемент на спиритуализъм.

Начин на употреба:
Просто напръскайте пространството с аромата в спрея. Чрез броя на натисканията на пулверизатора сами определяте интензивността и времето, през което уханието ще се освобождава.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
зелени нотки, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
цветни нотки, лавандула, момина сълза, пикантни тонове, билкови нотки
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, пудрови нотки, ванилия, балсам нотки
Видове аромати за дома
цветен, билков, плодов

Оценка Souletto Reminiscense