Souletto Orientalism aроматизиращ дифузер с пълнител

Souletto Orientalism aроматизиращ дифузер с пълнител
Souletto Orientalism aроматизиращ дифузер с пълнител
Безплатна доставка
200 мл.
77,50лв.

Код: SOU00204 | В наличност
1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Информация за парфюма Souletto Orientalism
Състав

Отдайте се на аромат, който е въплъщение на елегантност и лукс. Благодарение на богатата си ароматна композиция, пълна с пикантни и дървесни нюанси, арома дифузерът с пълнител Souletto Orientalism ви пренася чрез сетивата ви в изпълнените с тайнства земи на Далечния изток.

Характеристики:

  • елегантен начин да ароматизирате къщата, апартамента или работното си пространство
  • ориенталски, дървесно-пикантен аромат, който като с магия създава уникална атмосфера
  • благодарение на елегантния си дизайн се превръща и в декорация на помещението
  • освобождава аромата продължително, без да се налага допълнителна намеса
  • чрез завъртане на пръчиците можете да увеличавате интензивността на аромата
  • страна на произход: Германия

Съставки на аромата:
Още в първите мигове ви очарова комбинацията от нотки на кожа и романтични розови акорди, заедно с успокояващо докосване на амбра. Скоро след това вниманието ви е привлечено от съчетанието на пикантни и дървесни тонове, доминирани от величествен дъб. Цялата композиция е пропита с ухание на пачули, което внася жизненост. В далечината се носят нотки на сладка ванилия и топъл боб тонка, а чувственият аромат на мускус засилва цялостния характер на уханието.

Аромат на пачули и дървесни нотки:
В арома дифузера Orientalism доминира ароматът на дърво, а в конкретния случай дъбовите нотки са подчертани така, че величественото им отзвучаване да изпълни атмосферата с уюта, който искате да имате в дома си. В комбинация с пачули, което само по себе си и много специфично, се създава усещане за комфорт и лукс.

Начин на употреба:
Отворете пълнителя и поставете пръчиците в него. Сложете арома дифузера на място с естествена циркулация на въздух, но не го оставяйте на течение. По този начин ще ограничите бързото изразходване на пълнителя. Можете да оставите пръчиците неподвижни в едно положение за по-лек аромат или да ги въртите. Това ще осигури по-голяма интензивност на освобождавания аромат.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
амбра, роза, кожа
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
подправки, пачули, дървесни тонове, дъб
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, мускус, зърна от тонка
Видове аромати за дома
дървесен, цветен, сладък, пикантен
Вид арома дифузер
пръчка

Оценка Souletto Orientalism