Smells Like SpellsNorse Magic Frigga ароматна свещ с дървен фитил ( home/partnership)

Smells Like Spells Norse Magic Frigga ароматна свещ с дървен фитил ( home/partnership)
Smells Like Spells Norse Magic Frigga ароматна свещ с дървен фитил ( home/partnership)
200 гр.
49,50лв.

В наличност | Код: SLS01445
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 10.12.2021 г.

Ако познавате митовете на северните народи, то тогава знаете, че те са пълни с герои, на които се приписват магически способности. Едно такова същество е и Фрига, съпруга на Один и богиня на дома. Тъкмо от нея е вдъхновена тази свещ в кехлибарено бурканче. Произведена е от био соев восък и ухае на смирна, бадеми и ориенталски подправки.

Ароматната свещ Smells Like Spells FRIGGA с лек ориенталски аромат има дървен фитил, който при горене пука, подчертавайки още повече атмосферата на домашен уют. Свещта ще ви помогне да опазите греещата топлина и комфорт на дома. Освен това тя укрепва хармонията между членовете на семейството и ги предпазва от всичко зло.

Характеристики:

 • вдъхновена от северната митология и нейната магия
 • гори до 40 часа – соевият восък има ниска температура на топене
 • ръчно произведена от суровини в био качество
 • леко пука и така подчертава атмосферата на домашен уют
 • опаковката съдържа просто упътване с позитивни мисли

Магическа и спиритуална сила на свещта:

 • създава и укрепва домашната хармония
 • предпазва дома от злоба и гняв
 • носи на членовете на семейството просперитет и богатство
 • спира неканените гости

Материал:

 • органичен соев восък в био качество, дървен фитил

Начин на употреба:
Свещите са произведени ръчно, затова е възможно леко да се различават една от друга по тегло и време на горене. Никога не оставяйте горящата свещ без наблюдение, както и в близост до лесно запалими предмети.

Иновация 2021 г.
Smells Like Spells се гордее с първокласното качество на своите продукти. Ето защо през пролетта на 2021 г. подобри дървените фитили на свещите си, така че те да горят добре и за дълго време. По този начин можете напълно да се насладите на атмосферата на запалена свещ.

Състав

композиция
ориенталски нотки, подправки, мирта, бадеми
Видове аромати за дома
сладък, пикантен
Вид на фитила
дърво
Брой фитили
1
Вид восък
соя, зеленчук
Материал
стъкло

Приветствайте доза магия в живота си. Smells Like Spells са оригинални, ръчно изработени ароматни свещи и арома дифузери, които съчетават в себе си човешката мъдрост с най-новите тенденции в парфюмерията.

Литовската марка държи продуктите й да са нежни и елегантни. Това е и причината арома дифузерите и свещите Smells Like Spells да са изработени с чисти природни суровини. Дървото, ленът и соевият восък тук играят главна роля. Продуктите винаги са с уникални аромати, създадени според традиционната ароматерапия, която използва благотворното влияние на билките и подправките. А благодарение на магическия си характер продуктите на марката превръщат ежедневието ви в приказка.

Всички свещи и арома дифузери Smells Like Spells носят имена от митологията на северните народи. Тя обикновено се свързва с уникална духовна сила, която помага да привлечете в живота си точно това, от което имате нужда. А после магиите не съществували.