Smells Like SpellsNorse Magic Dellingr ароматна свещ с дървен фитил (vivacity/recreation)

Smells Like Spells Norse Magic Dellingr ароматна свещ с дървен фитил (vivacity/recreation)
Smells Like Spells Norse Magic Dellingr ароматна свещ с дървен фитил (vivacity/recreation)
200 гр.
50,40лв.

Код: SML02051 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Открийте най-новите тенденции в ароматите за дома. Сега с безплатна свещ при покупка над 40 лв. Изберете в кошницата от два варианта.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание Smells Like Spells Norse Magic Dellingr
Състав

Изчистете мислите си и пробудете спящите идеи. Ваш помощник по пътя към по-светло бъдеще ще бъде ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Dellingr. Вслушайте се в звука на пукащия фитил, вдъхвайте ароматната смес от хвойна, тамян и хелихризум и се отдайте изцяло на ритуала афирмация, при който свещта ви съпровожда. Междувременно от нея сякаш излиза норвежкият бог Делинг, на когото е посветена.

Според северните предания Делинг бил бог на зората, който внасял в живота на хората нови импулси и имал дарба да направи всяка мисъл плодовита и да придаде на човека свеж полъх на вдъхновение. Купете свещта като подарък за себе си или за близките си и се насладете на хюга атмосферата на скандинавския лукс.

Характеристики:

 • ароматна свещ, вдъхновена от норвежката митология
 • ароматен букет: тамян, хвойна, хелихризум
 • гори до 50 часа с чист пламък
 • съдържа практично ръководство за ритуал афирмация/медитация
 • органичен продукт без ГМО и синтетични оцветители, вегански
 • ръчното производство гарантира високо качество и оригиналност
 • след като свещта изгори, използвайте стъкления буркан за декорация

Магическата и спиритуална сила на свещта:

 • озарява мисълта и открива пътя към необичайните идеи
 • придава енергия и жизненост
 • ще ви изпълни с оптимизъм

Материал:

 • 100% натурален соев восък
 • дървен фитил, който по време на горене пука приятно
 • много елегантно полирано кехлибарено стъкло

Начин на употреба:
След запалване на фитила не оставяйте свещта да гори повече от 4 последователни часа. Същевременно за оптимална трайност при всяко използване оставете да се разтопи целият горен слой восък. Ако е необходимо, можете периодично да скъсявате фитила. Бъдете изключително предпазливи и при боравене спазвайте приложените инструкции за безопасност.

Иновация 2021 г.
Smells Like Spells се гордее с първокласното качество на своите продукти. Ето защо през пролетта на 2021 г. подобри дървените фитили на свещите си, така че те да горят добре и за дълго време. По този начин можете напълно да се насладите на атмосферата на запалена свещ.

Състав

композиция
тамян, италиански смил, хвойна
Видове аромати за дома
билков, свеж
Вид на фитила
дърво
Брой фитили
1
Вид восък
соя
Материал
стъкло

За марката Smells Like Spells

Приветствайте доза магия в живота си. Smells Like Spells са оригинални, ръчно изработени ароматни свещи и арома дифузери, които съчетават в себе си човешката мъдрост с най-новите тенденции в парфюмерията.

Литовската марка държи продуктите й да са нежни и елегантни. Това е и причината арома дифузерите и свещите Smells Like Spells да са изработени с чисти природни суровини. Дървото, ленът и соевият восък тук играят главна роля. Продуктите винаги са с уникални аромати, създадени според традиционната ароматерапия, която използва благотворното влияние на билките и подправките. А благодарение на магическия си характер продуктите на марката превръщат ежедневието ви в приказка.

Всички свещи и арома дифузери Smells Like Spells носят имена от митологията на северните народи. Тя обикновено се свързва с уникална духовна сила, която помага да привлечете в живота си точно това, от което имате нужда. А после магиите не съществували.

Оценка Smells Like Spells Norse Magic Dellingr