Smells Like Spells Essential Oil Bergamot етерично ароматно масло

Smells Like Spells Essential Oil Bergamot етерично ароматно масло
Smells Like Spells Essential Oil Bergamot етерично ароматно масло
Ново
5 мл.
18,00лв.

Код: SML02235 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Smells Like Spells Essential Oil Bergamot
Състав

Ароматът на вашия дом може да се променя толкова често, колкото пожелаете. Ароматното масло Smells Like Spells Essential Oil Bergamot е създадено за тази цел. Достатъчни са няколко капки и завладяващият нежен аромат започва да се освобождава, изпълва всяка стая и гали сетивата ви.

Характеристики:

  • интелигентен и елегантен начин за ароматизиране на дома
  • лесно се дозира
  • аромат на билки
  • цитрусови аромати

Състав:

  • съдържа етерични масла
  • органично качество

Начин на употреба:
Дозирайте маслото в зависимост от желания интензитет на аромата, който искате да постигнете в помещението. Температурата, степента на проветряване и мястото, където е поставено маслото, влияят върху продължителността на излъчване на аромата. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Да се избягва контакт с очите. Може да предизвика свръхчувствителност при контакт с кожата.

Пълен текст

Състав

композиция
бергамот
Видове аромати за дома
цитрусов, билков

За марката Smells Like Spells

Приветствайте доза магия в живота си. Smells Like Spells са оригинални, ръчно изработени ароматни свещи и арома дифузери, които съчетават в себе си човешката мъдрост с най-новите тенденции в парфюмерията.

Литовската марка държи продуктите й да са нежни и елегантни. Това е и причината арома дифузерите и свещите Smells Like Spells да са изработени с чисти природни суровини. Дървото, ленът и соевият восък тук играят главна роля. Продуктите винаги са с уникални аромати, създадени според традиционната ароматерапия, която използва благотворното влияние на билките и подправките. А благодарение на магическия си характер продуктите на марката превръщат ежедневието ви в приказка.

Всички свещи и арома дифузери Smells Like Spells носят имена от митологията на северните народи. Тя обикновено се свързва с уникална духовна сила, която помага да привлечете в живота си точно това, от което имате нужда. А после магиите не съществували.

Оценка Smells Like Spells Essential Oil Bergamot