Skytech Bleackhead Remover, уред за премахване на черни точки | notino.bg

Skytech Bleackhead Remover

уред за премахване на черни точки

Skytech Bleackhead Remover уред за премахване на черни точки
Skytech Bleackhead Remover уред за премахване на черни точки
Skytech Bleackhead Remover уред за премахване на черни точки
Skytech Bleackhead Remover уред за премахване на черни точки
Skytech Bleackhead Remover уред за премахване на черни точки
Skytech Bleackhead Remover уред за премахване на черни точки
4,90лв.

Код: SKY1625 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 21.08.2018 г.

Информация за козметикатаSkytech Bleackhead Remover

Описание :

Skytech Bleackhead Remover  уред за премахване на черни точки е ефективен уред , създаден за борба с черните точки. Премахването на черни точки и възпалени пъпки никога не е било толкова лесно. Забравете за отстраняването на черни точки и пъпки с с помощта на ръцете. Дори върху най-почистените пръсти остават микроби. При ръчно почистване на кожата с помощта на изстискване на комедоните , бактериите могат да достигнат до отворените третирани места , което е предпоставка за по-нататъшно възпаление. Професионалният уред от хирургическа стомана за премахване на черни точки Skytech Bleackhead Remover третира вашата кожа, също както в козметичния салон. Този уред има метален отвор от всяка страна, чрез който ефективно, без помощта на ръцете  комедоните се издърпват от кожата. Вашата кожа е идеално третирана и чиста.

Ефекти :

⦁ хигиеничен способ при отстраняване на черните точки

⦁ елиминира разпространението на бактериите в кожата

⦁ предотвратява възпалението на третираните места

⦁ отстранява комедони, бели и черни точки

⦁ лесна употреба

Начин на употреба :

Преди употребата на уреда, подгответе кожата си с топла вода за омекотяване й, парна баня или с прилагането на топла, влажна кърпа. След това пристъпете към употребата на козметичния уред ,така че да го поставите върху проблемните места и внимателно да го придърпате. Почистете кожата си ,без нараняване на кожата около мястото. Непосредствено след използване на уреда, нанесете успокояващ крем,  който унищожава всички бактерии, които могат да навлязат през отворените пори на кожата. Преди всяка употреба на уреда, задължително го дезинфикцирайте.

Характеристика

Според проблема на кожата на лицето
aкне и проблемна кожа
Тип на кожата на лицето
проблемна

За марката Skytech

Козметичните помощници Skytech са специално създадени за вашата красота! Почти всяка девойка страда от проблемна кожа с комедони. Премахването на неприятните черни точки и пъпки никога не е било по-лесно! Благодарение на марката Skytech вече можете да разрешите този проблем изключително лесно! За отстраняването на черни точки и възпалени пъпки, марката Skytech е създала специален уред от хирургическа стомана, който много лесно, хигиенично, просто и бързо издърпва комедоните от кожата! По този начин ще имате здрава кожа, без да е необходимо да посещавате козметичния салон. Наслаждавайте се на перфектно почистена кожа без неприятни черни точки с марката Skytech!  

Menu