Shu UemuraStyling tsuyu dry сухо оили в спрей за по-бързо оформяне на прическата със сешоар

Shu Uemura Styling tsuyu dry сухо оили в спрей за по-бързо оформяне на прическата със сешоар
Shu Uemura Styling tsuyu dry сухо оили в спрей за по-бързо оформяне на прическата със сешоар
200 мл.
87,20лв.

Код: SHU02077 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 28.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 28.10.2021 г.

Характеристика

Пълен списък на съставките

ISODODECANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIMETHICONOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, PARFUM / FRAGRANCE Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст
Тип коса
всички видове коса
Ефект
Блясък и мекота
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
непокорна коса

За марката Shu Uemura

Легендарната японска марка Shu Uemura преминава границите на възможностите за създаване на красота повече от 50 години. Компанията Shu Uemura е кръстена на своя създател, който благодарение на пионерския си дух, прославя създаването на авангарден грим и прически в света на киното.

Философията на марката Shu Uemura е цялостен подход към красотата. Самият основател е воден от идеята, че красивият грим започва от красивата кожа. Козметиката Shu Uemura ползва уникалната комбинация на природата, науката и изкуството. Пробивните технологии и специалните формули могат да възстановят истинската красота на всяка жена.

С непоклатимия ентусиазъм за иновация в грижата за кожата на лицето и грима, Uemura (Уемура) решава през 2007 година да разшири асортимента с първокласни продукти за коса. Неговата цел е да подчертае художествената страна на фризьорските услуги, като друга възможност за развиване на женската красота. Марката Shu Uemura позволява на всеки да се превърне в истински творец и създател на собственото изражение.

Оценка Shu Uemura Styling tsuyu dry