Shu Uemura Master Wax восък за коса за фиксиране и оформяне

Shu Uemura Master Wax восък за коса  за фиксиране и оформяне
Shu Uemura Master Wax восък за коса  за фиксиране и оформяне
75 гр.

Код: SHU0038 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода brand10 в кошницата и вземете 10% отстъпка на избрани марки луксозни козметични продукти. Отстъпката не се отнася за вече намалени продукти или при разпродажба.

Описание на продукта Shu Uemura Master Wax
Характеристика

Восъкът за коса Shu Uemura Master Wax идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.

Характеристики:

  • откроява естествения блясък на косата
  • заглажда елегантно
  • лесно създава желаната прическа

Начин на употреба:
Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.

Характеристика

Ефект
Блясък и мекота, обем на косата
Дължина на косата
къса коса
Ниво на задържане
средна фиксация

За марката Shu Uemura

Легендарната японска марка Shu Uemura преминава границите на възможностите за създаване на красота повече от 50 години. Компанията Shu Uemura е кръстена на своя създател, който благодарение на пионерския си дух, прославя създаването на авангарден грим и прически в света на киното.

Философията на марката Shu Uemura е цялостен подход към красотата. Самият основател е воден от идеята, че красивият грим започва от красивата кожа. Козметиката Shu Uemura ползва уникалната комбинация на природата, науката и изкуството. Пробивните технологии и специалните формули могат да възстановят истинската красота на всяка жена.

С непоклатимия ентусиазъм за иновация в грижата за кожата на лицето и грима, Uemura (Уемура) решава през 2007 година да разшири асортимента с първокласни продукти за коса. Неговата цел е да подчертае художествената страна на фризьорските услуги, като друга възможност за развиване на женската красота. Марката Shu Uemura позволява на всеки да се превърне в истински творец и създател на собственото изражение.

Оценка Shu Uemura Master Wax