ShiseidoZen подаръчен комплект III. за жени

Shiseido Zen подаръчен комплект III. за жени
Shiseido Zen подаръчен комплект III. за жени

Код: SHI06358 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 50 мл. + парфюмна вода 10 мл.

Описание Shiseido Zen
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект Shiseido Zen със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • ароматът, подарен в комплект, удвоява радостта
  • миниатюрата на аромата е идеална за дамската ви чанта
  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • парфюмна вода 10 мл.

Пълен списък на съставките

ALCOHOL,FRAGRANCE (PARFUM),DIPROPYLENE GLYCOL,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,LINALOOL,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,LIMONENE,BHT,CITRONELLOL,CITRAL,GERANIOL, Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Състав

Вид аромат
Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido Zen