Shiseido Waso Poreless Matte Primer матираща основа под фон дьо тен

2×
Shiseido Waso Poreless Matte Primer матираща основа под фон дьо тен
Shiseido Waso Poreless Matte Primer матираща основа под фон дьо тен
Препоръчителна цена на дребно
57,00лв.

Спестете 22%
20 мл.
44,30лв.

Код: SHI05853 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Shiseido Waso Poreless Matte Primer
Характеристика

Предстои ви тежък ден или изпълнени със забавления почивни дни? Каквото и да ви очаква, лицето ви ще изглежда винаги перфектно. Матиращата основа за фон дьо тен Shiseido WASO Poreless Matte Primer ще даде на кожата ви перфектна основа за нанасяне на любимия ви фон дьо тен. Забравете блясъка по лицето и се почувствайте великолепно.

Характеристики:

  • незабавно матира кожата в областта на Т-зоната
  • видимо стяга порите
  • допринася за по-добрата издържливост на фон дьо тена през деня
  • приятен освежаващ аромат
  • подходяща и за чувствителна кожа
  • некомедогенен

Съставки:

  • комплексна грижа, вдъхновена от подправката уасаби – омекотява и матира

Начин за нанасяне:
Размажете на тънък слой в Т-зоната като последна стъпка от ежедневната грижа за лицето, преди да нанесете фон дьо тен. Ако е необходимо, по-късно през деня можете да нанесете повторно с леко потупване.

Характеристика

Ефект
матов

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido Waso Poreless Matte Primer2