Shiseido LipLiner InkDuo червило и молив за контур за устни с балсам

Shiseido LipLiner InkDuo червило и молив за контур за устни с балсам
Shiseido LipLiner InkDuo червило и молив за контур за устни с балсам
цвят 01 Bare 1.1 гр.
47,10лв.

Код: SHI06135 | в наличност повече от 4 бр.
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 20.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 20.05.2021 г.

Описание Shiseido LipLiner InkDuo
Характеристика

Всичко, от което имате нужда за най-съвършеното гримиране на устните си, се крие под капачката на червилото и молив за контур на устни Shiseido Lipliner InkDuo. За 8-часовата му издържливост ще се погрижи леката, прозрачна база, която освен това поддържа устните овлажнени, а благодарение на това – красиви и свежи.

След това е достатъчно с едно движение да завършите съвършения вид на устните си, като оформите линия с помощта на молива. И тя ще поглези устните ви с изключителната си лекота и ще издържи перфектно през целия ден. После можете да нанесете любимото си червило или да запълните целите устни и да се насладите на елегантния матов финиш.

Характеристики:

  • основата за грим подготвя устните за нанасяне на цветен слой
  • леката, прозрачна текстура удължава издържливостта на грима върху устните до 8 часа
  • комфортно като балсам, заключва влагата в кожата на устните
  • осигурява лесно нанасяне на следващите цветни слоеве
  • позволява да придадете перфектна форма на устните и подобрява вида им
  • улеснява оформянето и прецизното запълване на устните с цвят
  • нанася се гладко и лесно, оставя матов финиш
  • модел с автоматично изваждане

Съставки:

  • дерматологично тествано

Начин за нанасяне:
Най-напред нанесете върху устните основа за грим. След това използвайте страната с контура, с помощта на която оцветете устните. После очертайте с молива за устни и запълнете или използвайте любимото си червило.

Характеристика

Цвят
розов, безцветен
Консистенция
твърд
Ефект
дълготраен

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido LipLiner InkDuo