Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush четка за нанасяне на течни и пудрови продукти

Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush четка за нанасяне на течни и пудрови продукти
Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush четка за нанасяне на течни и пудрови продукти
Препоръчителна цена на дребно
137,00лв.

Спестете 33%
90,70лв.

Код: SHI05213 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush

Превърнете ежедневното гримиране в перфектно изживяване. Четката Shiseido HANATSUBAKI Hake Polishing Face Brush с оригинална форма, наподобяваща роза, е разработен специално за лесно нанасяне и контуриране на фон дьо тен с идеално гладък финиш. Поглезете кожата си с луксозно меките власинки.

Характеристики:

  • гарантира винаги гладък резултат благодарение на меките власинки
  • арт дизайнът на четката напомня цвят на роза
  • удобна за хващане благодарение на ергономичната си форма
  • изкусна японска изработка с легендарно качество
  • технологията Hidden Core осигурява лесно нанасяне на фон дьо тена
  • лесно нанася всички видове фон дьо тен

Съставки:

  • 100% синтетични власинки – запазват формата си дълго време

Начин за нанасяне:
Фон дьо тен пудра: Вземете насипния фон дьо тен с помощта на четка и с нежни кръгообразни движения го нанесете върху лицето така, ча да създадете гладък ефект.
Течен фон дьо тен: Използвайте четка за перфектно размазване на фон дьо тена по лицето.

Съвет от Notino:
Веднага след използване избършете четката със салфетка и редовно я почиствайте, за да отстраните натрупаните по нея продукти. Измийте четката с деликатен сапун, подсушете излишната вода с чиста кърпа. След това оставете четката върху кърпата и я оставете свободно да изсъхне.

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush