Sex and the City Sex and the City подаръчен комплект II. за жени

Sex and the City Sex and the City подаръчен комплект II. за жени
Sex and the City Sex and the City подаръчен комплект II. за жени
подаръчен комплект II. за жени

Код: SAC0092 | Този продукт не е в наличност

Описание Sex and the City Sex and the City
Състав

Ексклузивният дамски парфюм Sex and the City олицетворява дейния живот на младите жени в средата на истинския град. ПарфюмътSex and the City е специално проектиран за модерна и жизнена жена-ловец, която обича живота и иска да се забавлява до насита.

Началото на ароматаSex and the City се отваря със сочни сладки плодове, мандарина, уникален и ароматен портокалов касис. В сърцето се усеща просмуква гардения, жасмин и коприна. Интересния аромат се състои от топло сандалово дърво, кехлибар и слънчев сладък карамел.Този луксозен  парфюм е особено подходящ за вечерни облекла и по време на диво парти.

Вдъхновен от необузданият живот на младите героини от популярния сериал  Сексът и градът той символизира безкрайна свобода! Парфюмът Sex and the City е скрит в оригинален флакон с атрактивно декорирана капачка.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Sex and the City

Парфюми "Sex and the City" са вдъхновени от Ню Йорк и разбира се от култовия сериал "Сексът и градът". Авторите на сериала решават да се  възползват от популярността извън филмовата индустрия и предлагат на ентусиазираната публика изключително оригинални парфюми. Ароматните композиции изобразяват напрегнатото ежедневие в големия град, темперамента, чувствеността и кипенето на живота.

Парфюмите са опаковани в стилни флакони, символизиращи копнежа за живот на максимум.Принадлежат към ароматите ,които не можем да наречем "универсални". Тяхното изразяване е наистина уникално и служат идеално при различни специални поводи. Например, луксозния парфюм „Sex and the City“ е изключително подходящ за вечерно носене- в компанията на приятели или на  голямо парти. В аромата ще намерите комбинация от сладки плодове, мандарини, портокали и касис.Цветният компонент се състои от гардения, жасмин и портокал.В заключение, важна роля играят сандаловото дърво, кехлибарът и карамелът. За подобни поводи е подходящ и парфомът Sex and the City "By Night". Перфектно подчертава вашата индивидуалност и ви прави звездата на вечерта. Парфюмът е готов да очарова всички темпераментни и динамични жени. Sex and The City „Sunrise“ е обратното- парфюм, подсказващ за слънчев ароматен ден, закуска в кафене, натоварен ден.Това е аромат, идеален за ежедневно носене. Изпълнен със свежи нотки на мандарина, праскова, бергамот и сочни червени плодове. През 2014 г., на пазара е представен ароматът Sex and The City „Sunset“, вдъхновен от изгрева и залеза в Ню Йорк. Той се характеризира с елегантност, съчетаваща чувственост и нежност. Много добре допълва усещането за уникалност и достоверно ви съпътства през целия ден от сутринта до вечерта.

Дори и основните актьори  в "Сексът и градът" да са предимно  жени, мъжете със сигурност не за забравени и със същия подход , се произвеждат аромати ,специално предназначени за силния пол. Господата със сигурност ще се очароват от кореновата композиция "Sex In The City Sharp", елегантният "Sex In The City Smart" или мъжественият "Sex In The City Style". Вдъхновени са от животът на  героите в "Сексът и градът". Насладете се на вълнуващи моменти, обвити в уникалните парфюми "Sex and the City". Вие със сигурност ще оцените  не само състава на парфюмите, но и изключително стилните флакони и достъпната цена.

Оценка Sex and the City Sex and the City