Sensodyne Pro-Namel Whitening избелваща паста за зъби за чувствителни зъби

Sensodyne Pro-Namel Whitening избелваща паста за зъби за чувствителни зъби
Sensodyne Pro-Namel Whitening избелваща паста за зъби за чувствителни зъби
Промоции
5,10лв.
75 мл.
Код: SES0243 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Sensodyne Pro-Namel Whitening
Характеристика

Описание:

Пигментираният зъбен емайл много често е проблем. Точно срещу него се бори пастата за зъби Sensodyne Pro-Namel. Тази паста дори активно защитава зъбния емайл. Той може да бъде застрашен от киселините, които се съдържат в повечето сортове плодове, вина и сокове. Емайлът може да се наруши и от неправилното почистване на зъбите. Пастата Pro-Namel внимателно избелва въбите и им възвръща първоначалната белота. Благодарение на съдържанието на соден флуорид понижава риска от появата на кариес. Така че, ако ви е грижа за състоянието на вашите зъби, започнете да използвате превантивно паста за зъби Sensodyne Pro-Namel.

Ефекти:

• внимателно избелва зъбите

• укрепва и предпазва зъбния емайл

• действа против образуването на кариес

• действа против лошия дъх

Състав:

• соден флуорид- действа против образуването на зъбен кариес.

Начин на употреба:

Използвайте паста за зъби Sensodyne Pro-Namel два пъти дневно. Нанесете върху четка за зъби количество колкото грахово зърно и почистете добре зъбите. Изплакнете устата.

Характеристика

Ефект
избелване

За марката Sensodyne

                                                          Козметика Sensodyne

Sensodyne - най-доброто за чувствителните зъби.Sensodyne е марка перорални продукти, насочени към потребители с чувствителни зъби. Първата паста за зъби Sensodyne с високо съдържание на хлорид, за облекчаване болката на чувствителните зъби, е представена през 1961 г., в Съединените щати и е истински пробив в решенията ,относно прекомерната чувствителност на зъбите.

Чувствителни зъби са широко разпространен болезнен проблем. Консумацията на някои храни и напитки, за човек с чувствителни зъби става страдание, а понякога дори и абсолютно табу.Чувствителността е причинена от дразненето на дентина,там където зъба не е защитен с емайл.Когато дентинът се докосне от нещо по-топло,по-студено,сладко или кисело,се получава  дразнене на нервните окончания,последвано от остра болка.

Калиевия хлодид,съдържащ се в зъбните пасти Sensodyne, прониква в нервните окончания и предотвратява дразненето им.Едновременно с това , стронциевия хлорид механично запушва дентилните каналчета, така че дразнещите частици ,не влизат в контакт с чувствителния нерв.

Специалистите препоръчват марката Sensodyne, която предлага голямо разнообразие от специализирани пасти за зъби, включително Repair & Protect-възстановяваща отслабените места по зъбния емайл,Rapid-,която облекчава болката на чувствителни зъби в рамките на 60 секунди или Sensodyne Pronamel защитаваща емайла от киселинно разяждане.Допълнителният асортимент включва води за уста, четки за зъби и зъбни конци от най-високо качество.

Sensodyne осигурява цялостна грижа за прекратяване на болката ,причинена от чувствителните зъби!

Оценка Sensodyne Pro-Namel Whitening