Sensodyne Pro-Namel Daily Protection паста, подсилваща зъбния емайл за ежедневна употреба

2×
Sensodyne Pro-Namel Daily Protection паста, подсилваща зъбния емайл за ежедневна употреба
Sensodyne Pro-Namel Daily Protection паста, подсилваща зъбния емайл за ежедневна употреба
75 мл.

Код: SES0244 | Този продукт не е в наличност

Описание Sensodyne Pro-Namel Daily Protection

Описание:

Паста за зъби Sensodyne Pro-Namel е отличен помощник в борбата срещу увредения зъбен емайл. Неговото увреждане сполетява почти всеки от нас. То се причинява от няколко фактора. В много храни и напитки се съдържат киселини, които отслабват зъбния емайл. Друг аспект на негативно влияние върху емайла е абразивността на множество пасти за зъби, които го надраскват. Пастата Sensodyne Pro-Namel е с ниска абразивност, така че не трябва да се притеснявате от допълнително нарушаване на емайла. Благодарение на консистенцията на пастата, можете да почиствате зъбите си до 4 пъти дневно. Гарантира защита от възникване на кариес. Още един плюс на пастата е ,че има приятен освежаващ аромат.

Ефекти:

• укрепва зъбния емайл

• освежава

• предпазва от възникване на кариес

Състав:

• натриев флуорид - противодейства на образуването на зъбен кариес

Начин на употреба:

Паста за зъби Sensodyne Pro-Namel ползвайте до 4 пъти дневно. Нанесете от пастата върху четка за зъби, след което перфектно почистете зъбите. Изплакнете устата.

За марката Sensodyne

                                                          Козметика Sensodyne

Sensodyne - най-доброто за чувствителните зъби.Sensodyne е марка перорални продукти, насочени към потребители с чувствителни зъби. Първата паста за зъби Sensodyne с високо съдържание на хлорид, за облекчаване болката на чувствителните зъби, е представена през 1961 г., в Съединените щати и е истински пробив в решенията ,относно прекомерната чувствителност на зъбите.

Чувствителни зъби са широко разпространен болезнен проблем. Консумацията на някои храни и напитки, за човек с чувствителни зъби става страдание, а понякога дори и абсолютно табу.Чувствителността е причинена от дразненето на дентина,там където зъба не е защитен с емайл.Когато дентинът се докосне от нещо по-топло,по-студено,сладко или кисело,се получава  дразнене на нервните окончания,последвано от остра болка.

Калиевия хлодид,съдържащ се в зъбните пасти Sensodyne, прониква в нервните окончания и предотвратява дразненето им.Едновременно с това , стронциевия хлорид механично запушва дентилните каналчета, така че дразнещите частици ,не влизат в контакт с чувствителния нерв.

Специалистите препоръчват марката Sensodyne, която предлага голямо разнообразие от специализирани пасти за зъби, включително Repair & Protect-възстановяваща отслабените места по зъбния емайл,Rapid-,която облекчава болката на чувствителни зъби в рамките на 60 секунди или Sensodyne Pronamel защитаваща емайла от киселинно разяждане.Допълнителният асортимент включва води за уста, четки за зъби и зъбни конци от най-високо качество.

Sensodyne осигурява цялостна грижа за прекратяване на болката ,причинена от чувствителните зъби!

Оценка Sensodyne Pro-Namel Daily Protection2