Sensai Cellular Performance Cream Limited Edition козметичен комплект (против бръчки)

Sensai Cellular Performance Cream Limited Edition козметичен комплект (против бръчки)
Sensai Cellular Performance Cream Limited Edition козметичен комплект (против бръчки)
козметичен комплект (против бръчки)
220,90лв.

Код: SEN03488 | в наличност повече от 3 бр.

Cellular Performance Cream крем против бръчки 40 мл. + Cellular Performance Lotion II (Moist) хидратиращ тоник за нормална към суха кожа 20 мл. + Cellular Performance Eye Contour Cream крем за околоочния контур против бръчки 2 мл.

1
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание Sensai Cellular Performance Cream Limited Edition
Характеристика

Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Sensai Cellular Performance Cream Limited Editionе подарък, който ще зарадва вас или вашите близки.

Комплектът съдържа:

  • Cellular Performance Cream крем против бръчки 40 мл.
  • Cellular Performance Lotion II (Moist) хидратиращ тоник за нормална към суха кожа 20 мл.
  • Cellular Performance Eye Contour Cream крем за околоочния контур против бръчки 2 мл.

Характеристики:

  • намалява бръчките и предотвратява появята им
  • възстановява здравината на кожата и я прави изпъната
  • озарява околоочната зона
  • отстранява отоците и тъмните кръгове под очите

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа, суха, бръчки и зряла кожа
Ефект
Хидратация, anti-age, повдигане, подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен и нощен
Активни вещества
хиалуронова киселина

За марката Sensai

Sensai е луксозна марка японска козметика, предназначена за най-взискателните потребители. Тя спада към компанията Kanebo Cosmetics, чиято история датира от 1887 година. Днес се счита за световен лидер в областта на научните изследвания на хиалуроновата киселина (ХК) и нейните продукти се продават в повече от петдесет страни. Философията на Kanebo Cosmetics е: „Красотата е повече от външен вид. Красотата обогатява духа и ни дава смелост и увереност.“

Ключов а съставка на продуктите от поредицата Sensai е Коишимару - изключително рядка коприна, която по-рано са могли да ползват само членове на японското императорско семейство. Коишимару стимулира образуването на гореспоменатата ХК, благодарение на която вашата кожа е максимално хидратирана, подхранена, еластична и чудесно изгладена.

Специално внимание заслужава Sensai Saho. Това е уникален тристепенен ритуал, чието редовно извършване помага за придобиването на копринено мека кожа. Този метод е вдъхновен от етикецията на японска чайна церемония, и представлява двойно почистване, двойно хидратиране и двойно прилагане на избрания продукт. Иначе казано, научете се как да правите правилните неща по правилен начин и в правилната последователност.

Sensai представя резултат от сливането на невероятния японски смисъл за естетика с модерното научно познание. Kanebo Cosmetics поддържа традицията „омотенаши” и се грижи за своите клиенти, като за най-скъпи гости. Може да се похвали с редица значими открития, например в медицината - анти-стареене (разработена е безпрецедентна технология за поправяне на повредена ДНК).

Марката Sensai ще привлече всички, които търсят истински лукс и са готови да заплатят за него, желаят да открият своята естествена красота, искат да изпитат върху себе си изключителните ефекти на прославената козметика Kanebo и търсят истински ефективен начин как да запазят (или възвърнат) младежкия си вид.

Оценка Sensai Cellular Performance Cream Limited Edition