За марката Sensai

Вдъхновена от търсенето на вечната красота, козметиката Sensai комбинира модерните технологии в грижата за лицето със силата на рядката коприна Koishimaru. Това изключително съчетание на науката с природата и японския усет за естетика действа в абсолютна хармония с тялото и подпомага естествената красота на всеки от нас.

Козметиката Sensai е част от марката Kanebo, чиято история започва в далечната 1887. Ключовата съставка на продуктите Sensai е коприната Koishimaru, която навремето е била предназначена само за членовете на японското императорско семейство. Koishimaru стимулира производството на хиалуронова киселина, която поддържа кожата дълготрайно хидратирана и я прави копринено мека, подхранена и красива.

Но Kanebo и Sensai вярват, че красотата е нещо повече от външния вид. Те са убедени, че усещането за красота носи на всеки от нас повече смелост и вярва в себе си и води до по-щастливо и усмихнато общество като цяло. Повярвайте и вие, опитайте култовия крем против бръчки Sensai Cellular Performance Cream или фон дьо тена Sensai и пробудете личната си красота.

пълен текст скрий текста

Коса
Грижа без отмиване
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Маски за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Шампоани
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Фина коса