SemilacParis Accessories четка за декорация на нокти

Semilac Paris Accessories четка за декорация на нокти
Semilac Paris Accessories четка за декорация на нокти

Този продукт не е в наличност | Код: SEP01366

Падате си по магията на нейл арта и искате да бъдете едно ниво по-високо? Четката за украсяване на ноктите Semilac Paris ще ви помогне лесно да си направите маникюр в стил омбре.

Четката има перфектно оформени синтетични влакна с дължина 5–10 мм, които позволяват равномерно нанасяне на лака и създаване на плавен преход между цветовете. Благодарение на дървената профилирана дръжка е много удобна за работа.

Характеристики:

  • позволява създаване на маникюр в т.нар. стил омбре
  • нанася лака равномерно и прави плавен преход между цветовете
  • власинки с дължина 5–10 мм нанасят равномерно лака
  • профилираната дръжка позволява лесна манипулация

Съставки:

  • синтетични влакна
  • дървена дръжка

Начин на употреба:
Използвайте четката за равномерно нанасяне на лака върху ноктите и плавен преход между отделните цветове.

Направете ноктите си перфектно изглеждащи с най-малко усилия! Полската марка Semilac Paris ви предлага широка гама гел лакове за дълготраен маникюр както от салон! Марката Semilac Paris е лидер на пазара в Полша и благодарение на лоялния подход и качеството печели доверие и популярност сред клиентите.

Грижата за ноктите със Semilac Paris е идеално решение за днешните активни жени, които искат да изглеждат привлекателни, но не искат да губят излишно време за сложно оформяне на ноктите или да прекарват свободното си време в салон за красота. С гел лаковете Semilac Paris ще постигнете перфектно изглеждащи нокти в уюта на собствения си дом.

От широката гама е достатъчно да изберете такъв нюанс, какъвто желаете! Асортиментът на марката Semilac Paris предлага всички стилове, от метални и перлени нюанси до изразителни матови.