Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond изсветляваща пудра за кичури

1×
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond изсветляваща пудра за кичури
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond изсветляваща пудра за кичури
Безплатна доставка
450 гр.
28,90лв.

Код: SCW0574 | Повече от 5 бр. са в наличност

Само за професионална употреба

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
понеделник 9.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 9.08.2021 г.

Описание Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond
Характеристика

Описание:
Schwarzkopf Igora Vario Blond Extra Power е безопасна и лесна система за изсветляване до 8 оттенъка, с ефект против пожълтяване.

Начин на ползване:

Смесване.

Смесвайте в неметален съд. Смесете 35 гр (една мензура) IGORA Vario Blond Extra Power със 70 мл (1:2) оксидант Colorist’s Color & Care Developeru 3%, 6% или 9%, в зависимост от степента на желаното изсветляване. Разбъркавайте, до получаването на гладка консистенция.

Нанасяне.

Нанесете непосредствено след смесването на продуктите. Равномерното нанасяне на достатъчно количество ще осигури равномерни резултати. Нанесете равномерно върху избрани кичури върху суха неизмита коса. Започнете от областта на тила.

Нанасяне върху небоядисана коса.

 Нанесете по дължината на косата и на връхчетата 1-2 см от кожата на главата и оставете да действа, в зависимост от желания ефект. След това нанесете внимателно в областта на корените и избегнете контакта с кожата.

Нанасяне върху израснали корени.

Нанесете върху израсналите корени максимално 6% оксидант (избягвайте контакта с кожата). Избягвайте прикриването и нанасянето върху вече изрусена коса.

Време на действие.

Времето на действие варира от 20 до 45 минути, в зависимост от структурата на косата, процентното съдържание на оксидант и желания ефект. Проверявайте косата на всеки 5 минути. Не използвайте затопляне за ускоряване на действието. След изтичане на времето на действие, измийте обилно с топла вода. Използвайте шампоан и балсам.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Само за професионална употреба.

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с „черна къна“ могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако: — имате обрив по лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен, — вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата, — в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с „черна къна“. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се избягва контакт с очите или с увредена кожа. Да не се из ползва за боядисване на мигли и вежди. Да се използват подходящи ръкавици. Да се изплакне обилно косата след приложение.

Пълен текст

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката Schwarzkopf Professional

Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Оценка Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond1